Német nyelvtanfolyam Budapesten

A Cosmopolitan az egyik legjobb budapesti nyelviskola, amit az is bizonyít, hogy az itt tanuló diákok 90%-a sikeresen nyelvvizsgázik. A Cosmopolitan kedvezményes áron kínál nyelvtanfolyamokat, és ajándékokat is ad a nyelviskolában tanulóknak.

A http://cosmopolitan-lingua.hu weboldalunkon megtalálható német nyelvtanfolyam részleteit nézze át alaposan, majd jelentkezzen a VI. kerületben, a Teréz krt. 34-es szám alatt. Itt négy féle német nyelvtanfolyamon vehet részt: intenzív német nyelvtanfolyam, félintenzív német nyelvtanfolyam, normál német nyelvtanfolyam, valamint hétvégi német nyelvtanfolyam. Az intenzív tanfolyam keretén belül, 4 hét alatt egy teljes tankönyvet el lehet sajátítani nyelviskolánknál. Ezen kívül a Cosmopolitan ingyenes 50 óra német szóbeli tréninget is biztosít, ingyenes segédanyagokkal, ingyenes szótanuló programmal, ingyenes korrepetálással. A nyelviskola tanulóinak a tankönyvekre is kedvezmény jár, mégpedig 20%, ezeket a tankönyveket pedig a Famulus Könyvesboltban, a Jászai Mari térhez közel lehet megvásárolni.

A német szóbeli tréningen belül, ingyenes az önéletrajzírás, valamint a külföldi állásinterjúra való felkészítés is, amihez legalább alapfokú német tudás szükséges. Amennyiben a Cosmopolitan nyelviskola német tanfolyama felkeltette érdeklődését, látogasson el a http://cosmopolitan-lingua.hu weboldalra további információkért. Ha jelentkezni szeretne, írjon e-mailt az info@cosmopolitan-lingua.hu e-mail címre, tárcsázza a 06 1 312 6581 vagy a 06-30-283-1832 telefonszámot. Személyes jelentkezésért látogasson el a 1066 Budapest, Teréz krt. 34. II. emelet 12. címre, és a recepción jelentkezési lap, és felnőttképzési szerződés kíséretében, valamint az előleg, vagy a teljes díj kifizetése után akár azonnal megtörténhet a beiratkozás.