Nővérhívó a biztonságos és nyugodt mindennapokért

A legtöbb idős és már beteg ember sajnos egyedül marad, nincs mellettük senki, aki a nap minden percében segíthet, ha baj van. A munka és számos egyéb elfoglaltság miatt szinte képtelenség folyton szeretteinkre felügyelni, még akkor is, ha szeretnénk. Persze adott sok olyan modern eszköz, mint például a mobiltelefon, amit viszont az idősebbek már aligha tudnak használni, különösen akkor nem, amikor épp egy rosszullét kínozza Őket. A praktikus és hatékony segítség ellenben már adott, ismerje meg Ön is!

A cégünk által kifejlesztett nővérhívó egy olyan rendkívül egyszerű és mégis nagyszerű szerkezet, ami végre teljes megnyugvást hozhat idősek és hozzátartozóik számára is. Egy olyan kis eszközről van szó, amit akár csuklóra is lehet rögzíteni, ami távirányítóval is működésbe hozható, de hangra is reagálhat. Ha baj van, akkor egyetlen gombnyomással kérhető általa segítség. A nővérhívó jelzésére pedig a nap 24 órájában felügyeletet tartó diszpécsereink azonnal jelentkezni fognak a jelzést leadó személy számára telefonon.

Amennyiben a vészjelzést küldő személyt sikerül elérni, tapasztalt diszpécserünk azonnal kideríti, hogy mi a baj és máris értesíti a szakorvost, a hozzátartozókat, vagy szükség esetén a mentőket. Ha a nővérhívót használó személy a telefonra már nem jelentkezik, akkor a megadott hozzátartozókat értesítjük sorban, akik máris cselekedhetnek. A nővérhívó és kapcsolódó szolgáltatásaink által így adott a teljes biztonság úgy, hogy nem kell folyton idős, beteg szerettei mellett felügyelnie.

Tegye nyugodtabbá napjait, használja ki a nővérhívó adta remek lehetőséget és többé nem kell feleslegesen aggodalmaskodnia magára hagyott, idősebb szerettei miatt! Az eszköz és a hozzá tartozó szolgáltatásaink az ország minden részén elérhetőek, igazán kedvező feltételek mellett.