Ökölvívó-, kick-box-, és K1 edzések világbajnok edzőkkel

Ha úgy döntöttél, hogy itt az ideje formába lendülni, elkezdeni a rendszeres edzéseket és ennek érdekében a box edzés, a K1 edzés vagy a kick-box edzés mellett tetted le a voksod, akkor Neked is nálunk a helyed, hiszen budapesti jól felszerelt, profi edzőtermünkben a legjobb edzők várnak!

Ha az ökölvívó edzés érdekel, akkor olyan profi edző vár, mint Kathi Attila, aki többszörös Magyar- és Nemzetközi torna győztes vagy Bedák Zsolt és Tornyai Tamás, akik profi boxolók és várják, hogy átadják tudásukat. Az általunk biztosított boksz edzés amatőr és profi szinten is elérhető minden korosztály számára egyaránt, személyi, kis- és nagy csoportoknak.

A kick-box edzéseink gyereknek és felnőtteknek is elérhetőek. Folyamatos a tagfelvétel kezdő és haladó csoportok számára is. Az edzések ajánlottak azok számára, akik a kickbox sportot szeretnék közelebbről is megismerni, ám természetesen a már haladó sportolók is megtalálhatják számításukat, ugyanis biztosított a versenyszerű sportolás is. Évente több alkalommal verseny részvételt biztosítunk tagjaink számára.

A K1 edzés, valamint a Low-Kick és Full-Contact edzés ugyancsak elérhető a küzdő sportok után érdeklődők számára edzőtermünkben. A kick-box szabályrendszerek szerint folynak az edzések, melyek várják a haladók és kezdő sportolókat is egyaránt. Ha komolyan érdekel a K1 edzés, versenyezni is szeretnél, akkor nálunk a helyed, Szabó Árpád kick-box Full-Contact Világbajnok vár!

Amennyiben tehát megszületett benned az elhatározás és szeretnél egy hatékony box edzést, K1 edzést vagy kickbox edzést folytatni profi edzőkkel, akkor keresd fel honlapunkat, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot és edzési szintet és már jelentkezhetsz is, szeretettel várunk! A optimális körülményeket biztosító budapesti box terem természetesen ki is bérelhető a benne található összes felszereléssel egyetemben kedvező feltételek mellett!

Forrás: Küzdősport edzések