Olajszűrő a legjobb áron

Az olajszűrő segít eltávolítani a szennyeződéseket az autó motorjának olajából, amelyek idővel felhalmozódhatnak, mivel az olaj tisztán tartja a motorját.

Olajszűrő széles kínálatban rendelhető mindenféle autómárkához és évjárathoz az alkatreszek.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, ha olajszűrőre lenne szüksége, hiszen nálunk a legjobb alkatrészeket találhatja meg, ráadásul csapatunk villámgyors kiszállítást kínál. A tiszta motorolaj azért fontos, mert ha az olajat egy ideig nem szűrik, apró, kemény részecskékkel lehet tele, amelyek kophatnak a motor felületén. Ez a piszkos olaj koptathatja az olajszivattyú megmunkált alkatrészeit, és károsíthatja a motor csapágyfelületeit. A szűrő külseje egy fémdoboz tömítéssel, amely lehetővé teszi, hogy szorosan tartsa a motor illeszkedő felületén. A doboz alaplemez tartja a tömítést, és lyukakkal van tele a tömítés belsejében található terület körül. Egy központi furat is van, hogy illeszkedjen a motorblokk olajszűrő egységéhez. A kannában található a szűrőanyag, amely leggyakrabban szintetikus szálból készül.

A motor olajszivattyúja az olajat közvetlenül a szűrőbe mozgatja, ahová az alaplemez kerületén lévő lyukakból kerül. A piszkos olajat (nyomás alatt) átengedik a szűrőközegen és visszahelyezik a központi furaton keresztül, ahol az újra bejut a motorba. Rendkívül fontos kiválasztani a megfelelő olajszűrőt a járművéhez. A legtöbb olajszűrő nagyon hasonlónak tűnik, de a menetek vagy a tömítés méretének kis különbségei meghatározhatják, hogy egy adott szűrő működni fog-e az Ön járművén. A legjobb módszer annak megállapításához, hogy melyik olajszűrőre van szükség, ha megtekinti weboldalunkat. Nem megfelelő szűrő használata esetén olaj szivároghat ki a motorból, vagy egy rosszul illeszkedő szűrő leeshet. Kerülje el ezt, keresse fel alkatreszek.hu weboldalunkat még ma!