Overlock varrógép energiatakarékos motorral

A kínálatunkban ipari gépeket kínálunk, melyek között megtalálhatóak az új és a használtgépek egyaránt. Amennyiben Önnek is fontos a minőség, akkor tartson velünk.

Overlock varrógép széles kínálatával várjuk a kedves érdeklődőket a honlapunkra látogatva. Amennyiben egy igazán megbízható és komoly gépet szeretne vásárolni, akkor ajánlom figyelmébe a BRUCE márkát, melyek között garantáltan megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Külön szeretném felhívni a figyelmét a BRUCE BRC-3216-D modellre, amely energiatakarékos szervo motorral van ellátva. Továbbá ezt a varrógépet széleskörű felhasználási terültre ajánljuk, ugyanis több funkciós. A nyomtatótalp standard magasságú vagy 6 mm, ám a működési területe 27 mm-re növelhető. Ennek köszönhetően nagyobb erősséggel rendelkezik, így a nehezebb anyagok varrásánál is gyönyörű öltésekre számíthatunk. A feszességet is könnyedén beállíthatjuk, pont úgy, mint a szélességet is és ennek köszönhetően gyönyörű öltéseket kapunk.

Továbbá ez a varrógép LED világítással is fel van szerelve, melynek köszönhetően biztosítva van a jól láthatóság és a szemnek sem olyan megterhelő a munka. Mindez mellett egy integrált varrógépről beszélünk, amely azt fedi, hogy egy könnyen telepíthető helytakarékos géppel állunk szemben, ha ezt választjuk. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra látogatva, ahol minden további információt megtalálhat, melyre szüksége lehet. Minden további információval kapcsolatban keressen fel bennünket a +36 70 361 15079, +36 96 900 206-os telefonszámokon, vagy írhat az info@eubruce.com e-mail címre. Az ügyfélszolgálatunk mindig várja a hívását és áll a vásárlóink rendelkezésre.