Porcelán felvásárlás magas áron!

A porcelánokat sokan féltve őrzik a vitrin mélyén és kizárólag ünnepnapokkor veszik elő. Azonban mások inkább tehernek érzik a porcelánt, hiszen nagyon kell rá vigyázni, törékeny és már megvan az ünnepekre tartalékolt étkészlet, felesleges még egy.

Porcelán felvásárlás – Mit lehet tenni, ha az ember egy rakás porcelánt örököl? Semmiképp sem javasoljuk, hogy a szekrény mélyére süllyessze. A porcelánokat sokan keresik, hiszen nagyon értékesek. Különösen a világhírű Zsolnay porcelánokat, melyeket kézzel festenek. Az eozin mázzal bevont porcelánok különösen értékesek, így sokan ezeket a porcelánokat keresik. Ha Ön a másik oldalon áll és nem tart igényt a porcelánra, akkor érdemes továbbadni. Így két legyet üthet egy csapásra. Egyrészt nem fog helyet foglalni a porcelán, másrészt még pénzt is kereshet rajta. Ha szeretne túladni a porcelánon, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a Lánchíd Galériába, mivel itt tudja legmagasabb áron értékesíteni vagyontárgyait, beleértve a porcelánokat is. Biztos lehet benne, hogy a Lánchíd Galériában pozitív tapasztalatokat szerez.

A Lánchíd Galériában pontosan megtudhatja a birtokában lévő porcelán értékét. Ha semmiképp sem szeretné megtartani, akkor az értékbecslést követően kap egy árajánlatot, amibe, ha beleegyezik, akkor azonnal készpénzt kaphat a porcelánért. A Lánchíd Galériában a porcelánon kívül festményeket, régiségeket és antik bútorokat is el tud adni. A Lánchíd Galériában több tízéves tapasztalattal rendelkező szakemberek mérik fel a vagyontárgyak értékét, akik megbízható szakemberek. Ha szeretné megtudni a tulajdonában álló vagyontárgyak értékét, akkor forduljon bizalommal a Lánchíd Galéria munkatársaihoz! Bővebb információkat a keszpenz-fizetes.hu weboldalon talál!