Schleich játékok a legjobb áron!

A Schleich játékgyártó céget 1935-ben alapította Friedrich Schleich Schwäbisch Gmündben. Schleich napjaink egyik legnagyobb játékgyártója Németországban és a reális állatfigurák vezető nemzetközi szolgáltatója. A figurák és játékvilág megtervezését, a gyártási eszközök létrehozását, valamint a minőségi és biztonsági teszteket a mai napig végzik Németországban.

Schleich játékok széles kínálata vér mindenkit a jatektenger.hu weboldalon, ezért keressen fel bátran minket és megtalálhatja a Schleich Andalúz csődört, a lóápoló szettet, a Golden retriever kölyköt, valamint a Lipicai kanca figurákat is. A gyártást a vállalat székhelyén, Schwäbisch Gmünd-ben, valamint más külföldi termelőhelyeken végzik. A Schleichnál úgy gondoljuk, hogy a kreativitás és a gazdag képzelőerő támogatása az egyik legértékesebb ajándék, amelyet a gyermeknek adhat. A legjobb az egészben: a gyermek kreativitása, valamint fantáziája szinte önmagában fejlődik a megfelelő játékkoncepciókkal. Figuráink hasznosak a szem és a kéz használata miatt, ráadásul kényelmes a fogásuk a kiváló minőségű kivitelezésük és remek felületi kialakításuk miatt. A folyamatosan új, csodálatos játékélményeknek köszönhetően serkentik a gyermek fejlődését – legyen szó a szeretettel megtervezett egyéni figurákról vagy a sokszínű játékvilágunkról.

Irányelvünk: a felhasznált anyagokat és az ábrák biztonságát a legnagyobb gondossággal tesztelik. Minden termék és felhasznált anyag megfelel vagy meghaladja a legszigorúbb alkalmazandó nemzeti és nemzetközi követelményeket.  Így minden nap kiváló minőségű és gondosan megtervezett termékeket fejlesztenek ki, amelyek nemcsak elbűvölik a gyerekeket, hanem szülőként is örömet szereznek Önnek. A teljes Schleich kínálatot megtekintheti a jatektenger.hu weboldalon, ahol meg is rendelheti ezeket a szuper játékokat.