Sérülékenység vizsgálat, automatizált teszteléssel

Vélhetően nem létezik olyan informatikai rendszer, amelyet ne érhetne valamilyen kibertámadás. Azonban a megfelelő minőségben és rendszerességgel végzett ellenőrzések és fejlesztések segíthetnek felkészülni a támadásra.

Az Obex Consulting cég etikus hacker csapata sérülékenység vizsgálat során fedezi fel az ügyfelek informatikai rendszerének gyengeségeit, támadható felületeit. Az információbiztonság nagyon komoly dolog! Számos adat, jelszó, személyes információ, céges dokumentum érhető el egy hackertámadás során. Ilyen esetben nem csupán megsérülhetnek vagy elveszhetnek a különböző adatok, hanem akár vissza is élhetnek velük, vagy az adott cég informatikai rendszerét is visszafordíthatatlan károk érhetik. Éppen ezért kínál szakértői segítséget az obexconsulting.hu.

Az sérülékenység vizsgálat külső, tehát internet felőli típusával foglalkozik az Obex Consulting. Az automatikus tesztelés során fény derül a gyengeségekre. A vizsgálat tartalmazza többek között az ismert sérülékenység keresését, a webalkalmazás aktív és passzív szkennelését és a hálózati enumerációt is. A sérülékenység vizsgálat alkalmával feltárt sérülékenységek szolgálnak alapul a penetrációs teszt elvégzéséhez. A pen teszt nem csak automata, hanem manuális eszköztárat is alkalmaz. A tesztelés során a szakember egy igazi támadást mímel, hogy kiderüljön, mihez fér hozzá, vagy mit tud megszerezni egy hacker a támadása következtében. Az obexconsulting.hu nem csupán segít felismerni ügyfelei informatikai rendszerének sérülékenységét, hanem IT biztonság tanácsadást és IT biztonság képzést is nyújt. Akik igénybe veszik szolgáltatásaikat és felvértezik magukat az általuk átadott hasznos tudásanyaggal, biztosan felismerik a problémás helyzetet és módot is találnak a támadás kivédésére! Keressék őket bátran az obexconsulting.hu oldalon megadott elérhetőségeken! Legyen a biztonság az első!