Seychelle-szigetek, a földi paradicsomok egyike

Habár a Seychelle-szigetek földrajzilag Afrikához tartozik, azonban nagyon más, mint az afrikai országok.  Éppen ezért sokan, akik nem tudják pontosan hol helyezkednek el a szigetek, igazán meglepődnek, hogy Afrika közelében. Egy biztos, a Seychelle-szigetek olyan, akár a földi paradicsom.

Seychelle szigetek utazás felejthetetlen nyaralás marad egy életen át. Vannak olyan egzotikus helyek, melyek képeslapra kívánkoznak. Sokan vágynak hófehér homokos, békés, tengerparti tájakra, ahol a pálmafák alatt lehet hűsölni egy koktéllal a kézben. A Seychelle-szigetek pontosan ilyen hely. A szigeteken az ember úgy érzi, hogy egy másik világba cseppent. Talán nem árulunk el nagy titkot, ha azt írjuk, hogy nem egy olcsó országról van szó. A Seychelle-szigetek stratégiája, hogy luxusnyaralást nyújtson az ide látogatók számára. Éppen ezért nem alakul ki tömegturizmus, így az itt nyaralók kiváltságosnak érezhetik magukat, mintha valami igazán exkluzív dologban lenne részük. Ennek ellenére léteznek olcsóbb szálláshelyek a középrétegnek, így nem lehetetlen vállalkozás eljutni a Seychelle-szigetekre.

Seychelle-szigetek
Seychelle-szigetek

A Seychelle-szigetek biztosan nem okoz csalódást a természeti látnivalók szerelmeseinek. A turisták szinte elalélnak az édenkerti szigetvilágtól. Kicsit olyan, mintha az ember kiszakadna a hétköznapokból, a megszokott környezetből és egy mesebeli helyre csöppenne. A hely szépsége miatt nászutasoknak, szerelmes pároknak és házaspároknak ideális úti cél. Annak viszont nem ajánljuk a Seychelle-szigeteket, aki nyüzsgésre, bulizásra vágyik. Viszont az kétségtelen, hogy legalább egyszer az életben érdemes ide ellátogatni! Ha szeretné ehhez utazási iroda segítségét igénybe venni, akkor látogasson el az invia.hu weboldalra és tekintse meg az utazási ajánlatokat!