Skarby Polesia gyógynövényes tea

Ha igazán finom gyógynövény teára vágyik, akkor érdemes lehet kipróbálni a Skarby Polesia gyógynövényteákat, amelyek jótékony hatással rendelkeznek. Weboldalunkon májműködés javító, illetve emésztőrendszer javító teákat is rendelhet.

Gyógynövényes tea kapható széles kínálatban a cbdherbal.hu weboldalon ezért keressen minket bátran ha önt is érdekelné valamelyik gyógynövényes teánk, amelyeket most kedvezményes áron megvásárolhat. Weboldalunkon most akciós termékeket is találhat. Az indiai könnyű kendertea, a Skarby Polesia kizárólag rostos kender (Cannabis sativa L.) virágjából, levéléből és magjából áll. Nem tartalmaz mesterséges adalékokat. Könnyű és pihentető tea és kiváló alternatívája a zöld teának, valamint más hagyományos gyógynövény-keverékeknek is. Pihentető, nyugtató és relaxáló tulajdonságokkal rendelkezik. A teát finom, gyógynövényes íz jellemzi. Összekeverhető cukorral, valamint citrommal is. Csodálatosan frissítő, frissen facsart citrommal talán a legfinomabb. Öntsünk forró vizet (75-80 ° C) egy teáskannába.

Ne vegyük le róla a fedőt 5-10 percig. Szűrjük le. Tálaljuk mézzel vagy citrommal. Jeges változatban is nagyon finom, ha hideg teára vágyik. Hűvös és száraz helyen tárolandó. Weboldalunkon, a cbdherbal.hu-n megtalálja teljes Skarby Polesia tea kínálatunkat amelyek között különböző funkciójú teákat is találhat, nálunk minden problémára megtalálja a megoldást. Weboldalunkra kattintva megtekintheti majd CBD olajainkat is, amelyek több kiszerelésben és többféle áron kaphatóak, ráadásul megtalálhatja nálunk a készítmények illusztrációit is. Ha fellátogatja weboldalunkat megtalálhatja elérhetőségeinket valamint feliratkozhat hírlevelünkre így mindig mindenről azonnal értesül majd.