Spirulina tabletta – Spirulina alga egy igazán aktív életért!

A Spirulina tabletta – Spirulina alga az emberi szervezetben felszaporodott méreganyagok megkötésében kifejezetten fontos szerepet játszik, így nem is véletlen, hogy egyre több táplálék kiegészítőben használják fel nagy sikerrel. A spirulina alga tehát egy erős antioxidáns aktivitású növény, valamint különösen magas a fehérjetartalma is.

A Spirulina tabletta – Spirulina alga, illetve a bio spirulina por, ami a növény kivonatát tartalmazza mindenki számára ajánlott, ugyanis mindazon tápanyagok megtalálhatók benne, amelyek a zöldségfélékben is jelen vannak. A spirulina tabletta tehát tartalmaz Béta-Karotint, C-vitamint, kalciumot és még a vasat is. A bio spirulina por mégis főként fehérje tartalma miatt oly fontos. Tudományos kutatások hosszú sora kimutatta, hogy a spirulina tabletta erősíti az immunrendszert és méregtelenítik a szervezetet, továbbá és a fehérjék által energiát szolgáltat a szervezet számára.

Jó tudni, hogy a spirulina alga nem csak egy étkezéshez használható táplálék kiegészítő, hanem egy természetes formájában is fogyasztó növény, ugyanis szinte teljesen pótolható általa a fehérjeszükséglet. Mivel a Spirulina tabletta – Spirulina alga jelentős ásványi anyag és nyomelem forrás, így minden benne van, ami egy egészségesebb és energiával teli élethez csak kellhet.

A bio spirulina por érdekessége, hogy nem csak magas minőségű növényi fehérjét tartalmaz aminosavak formájában, hanem enzimeket, vitaminokat és másodlagos növényi tápanyagokat is, továbbá könnyedén emészthető, ami által a tápanyagok is gyorsan felszívódnak belőle.

A Spirulina tabletta – Spirulina alga összességében tehát egy olyan kiváló étrend kiegészítő, mely tökéletesen alkalmas savtalanító diétához, otthoni vagy munkahelyi stressz kezelésére, sportoláshoz és tanuláshoz is lúgosító, savtalanító, immunrendszer erősítő hatása által.