Szállások magyarul a szallaskeres.hu weboldalon

Fazana Horvátország egyik kisvárosa amely halász tradíciókkal és különleges atmoszférával rendelkezik, ráadásul az emberek is befogadóak. Ha valakivel kezet fog Fazanaban, az az ember onnantól kezdve szomszéd és családtag a fazanai lakosok számára. A városban rengeteg étterem, park és strand is található, ezért lesz hol eltöltenie az időt, ha ide tervezi nyaralását.

Szállások magyarul elérhetőek a szallaskeres.hu weboldalon, tehát ha ön is egy fazanai nyaralást tervez, akkor jó helyen jár nálunk, mert itt 62 különböző szállást találhat, amelyek között vannak teljes házak, apartmanok, illetve szobák is. Weboldalunk keresőjének csupán meg kell adnia az érkezés és távozás dátumát, a helyszínt, illetve azt, hogy hány fővel érkezik, és a kereső segít önnek kiválasztani a legolcsóbb szállásokat. A Fazana A4 (Mara) nevű szállás egy 1 hálószobával rendelkező apartman amely négy főt is képes befogadni. Ez a gyönyörű apartman Horvátország Isztria megyéjében található, mindössze 800 méterre a legközelebbi strandtól. Ez az apartman is, ahogy mindegyik, saját parkolóval rendelkezik, valamint terasza, erkélye is van. Az apartmanok tökéletesen megfelelőek lehetnek ha pihentető nyaralásra vágyik. Az apartmanok mind hasonlítanak egymáshoz hiszen tartalmaznak egy hálószobát, egy nappalit egy pótággyal, valamint egy konyhát is. Vannak a földszinten, illetve az emeleten található apartmanok is. Ez az apartman fel van szerelve műholdas TV-vel, zuhanyzós fürdőszobával, Wi-fi-vel, étkezővel, illetve s teljes apartman légkondicionált. A környéken jobbnál jobb éttermek, valamint 500 méterre egy bár is található. A helyi lakosok a gazdálkodásból, illetve a halászatból élnek meg, ezért rengeteg halásszal találkozhat a nyaralás során.

Az Apartman Zana két 1 hálószobás apartman, és a két apartman együttesen akár 8 fő befogadására is képes. Az apartman egy igen csendes és nyugodt környezetben található Pula mellett, ráadásul a strand is csak 400 méterre található. A két apartman sokban hasonlít egymáshoz, mindkettőnek van egy-egy hálószobája, egy dupla ágy, valamint a nappaliban még egy alvó ágy. Mindkét apartman rendelkezik Wi-fivel illetve műholdas TV-vel is, és az apartmanok természetesen légkondicionáltak. Az apartman közelében parkolásra is van lehetőség, hiszen minden apartmannak saját parkolója van. Az apartman közelében több étterem is található, a helyi buszjárattal pedig könnyen és gyorsan eljuthat a legközelebbi városig. Az apartman tehát kényelmes megoldást jelent ha nagyobb családdal szeretne Fazanában nyaralni, hiszen ezekben az apartmanokban garantáltan lesz helye mindenkinek és mindenki találhat magának elfoglaltságot.

Amennyiben még több információt szeretne megtudni a különböző fazanai szállásokról erre is van lehetősége, csak látogassa fel weboldalunkat a szallaskeres.hu-t, és itt megtalálhatja majd a szállások illusztrációit, illetve árait is. Ha tehát el szeretne látogatnia Fazanaba, Horvátországba, akkor weboldalunk segít önnek kiválasztani a legmegfelelőbb szállást, és itt átböngészheti akár mind a 62 apartmant, vagy a szűrő segítségével kiválaszthatja, hogy csak egy szobát, egy teljes lakást, vagy apartmant keres, és így gördülékenyebb lesz a választás. Weboldalunk, a szallaskeres.hu segíthet a szállás kiválasztásában, hiszen weboldalunk megmutatja önnek a legjobbakat az alapján, hogy hány fővel érkezik. A szálláskereső könnyen kezelhető, itt villámgyorsan találhat szállást és ráadásul így magyarul foglalhatja le a kiválasztott lakást vagy apartmant.