Talajfúrás könnyedén

Ha lyukakra van szükség kerítésláb állításhoz vagy növény ültetéshez, akkor előveheti az ásót, hogy azzal essen neki a munkának, de ha több lyukat is ki kell ásni, akkor jobb megoldásnak bizonyul egy talajfúró alkalmazása. Ha még nem rendelkezik ezzel a szerszámmal, olvasson tovább, az alábbiakban eláruljuk mennyi előnye van!

Talajfúró nem csak a hobbi kertészeknek és ezermestereknek tehet jó szolgálatot, hanem az ácsoknak, erdészeknek és épületasztalosoknak is. Az ásás hátránya, hogy jóval több földet kell megmozgatni, mint az szükséges volna, ráadásul a kis átmérőjű, mély gödrök kiásása gyakorlatilag lehetetlen ezzel az eszközzel. A talajfúró viszont tökéletesen alkalmas erre a feladatra. Kezdetben a talajfúrók kizárólag kézi erő által voltak működtethetők. A kézi fúrók egy-két méteres acélcső szárból állnak, melynek alján található a vágóél, felül pedig egy keresztrúd található, amely megkönnyíti a forgatást. A fúróél spirális menettel rendelkezik, ez elősegíti a földbe való bemélyedést. Kézi erővel viszont meglehetősen fáradtságos a munka, különösen, ha több lyukat kell kiásni.

A motorral hajtott talajfúróval gyerekjáték akár számtalan lyuk kiásása is. A FUXTEX FX-EB152 motoros talajfúró kezelése rendkívül egyszerű, a motor igazán könnyen indítható. Ráadásul három fúrószár is jár a FUXTEC motoros talajfúróhoz, méghozzá 100 mm-es, 150 mm-es és 200 mm-es. A gép Easy Starterrel kombinálva erőteljesebb berántás nélkül, egy lassú és folyamatos húzással egyszerűen beindítható! A motoros talajfúró segítségével azt a munkát, amely eddig több órán át tartott több ember erejével, ettől kezdve egy ember is kényelmesen, jóval rövidebb idő alatt el tudja végezni! Bővebb információkért látogasson el a fuxtec.hu webáruházba és tájékozódjon!