Távfelügyelet, a biztos védelem érdekében!

Sajnos napjainkban a betörések száma megsokszorozódott, pontosan ezért érdemes mindent megtenni otthonunk vagy egyéb ingatlanunk védelme érdekében, hogy nyugodtan tudjuk álomra hajtani a fejünket. Felmérések kimutatták, hogy a leghatékonyabb védelem, ami ma létezik az a távfelügyelet. Ha tehát szeretne biztosra menni és nem akar folyton attól rettegni, hogy mikor törnek be Önhöz is, akkor válassza a távfelügyelet kínálta profi megoldást!

A távfelügyelet tulajdonképpen annyit tesz, hogy a lakásokba, kertes házakba vagy bármely üzlethelyiségbe működő riasztórendszerekről érkező jelek a nap minden percében felügyelet, illetve feldolgozás alatt vannak, valamint szükség esetén a járőrszolgálat mozgósítása is ide tartozik. Ez a módszer a zárt helyiségek védelmének a legbiztosabb és legkényelmesebb módja.

Amennyiben a távfelügyelet kiépítésével elismert vállalkozásunkat bízza meg, egy olyan rendszert fog kézhez kapni, mely a felhasználói szokásokat maximálisan szem előtt tartja és figyelembe veszi az adott épület adottságait védelmi szempontból is. A jelzések egy olyan diszpécserközpontba kerülnek továbbításra mely lehetővé teszi a 24 órás védelmet és az azonnali riasztást!

Távfelügyelet
Távfelügyelet

Számunkra kifejezetten fontos, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek távfelügyelet szolgáltatásainkkal, ezért több rendszer is biztosított, melyek közül a célnak és saját igényeinek megfelelően tud választani, azaz teljesen személyre szabott védelmet építünk fel. Választhat a telefonos távfelügyelet, a rádiós-, a GSM- és a GPRS távfelügyelet szolgáltatásaink közül legjobb belátása szerint, de természetesen szakértői véleménnyel segítségére leszünk a legbiztosabb rendszer meghatározásában is.

Használja ki Ön is a távfelügyeletben rejlő megoldásokat és tudja tökéletes biztonságban otthonát! A bővebb információk érdekében keresse fel informatív jellegű honlapunkat és kérjen kedvező, személyre szabott ajánlatot, hogy akár már honlap nyugodtan tudjon aludni!

Elektronika Vonala Vagyonvédelem – +36306247425