Tedd egyedivé a stílusod egy különleges tetoválással

A tetoválás készítése már nem új keletű dolog, nagyon régóta részét képezik az emberek éltének. Első tetoválások több mint 5000 évesek, melyek az ősi kultúra része voltak, ma már pedig egy különleges divatot képez.

Tetoválás Győr képzőművészeti és tetováló stúdióban bármilyen igényel is rendelkezik, a legjobb tudásunk szerint igyekezünk a vendégek kedvében járni és az igényeit kielégíteni. Legyen szó egy új tetoválásról, vagy egy régi felújításáról, de akár egy rég készített tetoválást is eltakarhatunk egy újra gondolt mintával. A szalonunkban nem csak egy egyszerű tetoválást készítünk a vendégeinknek. Minden érdeklődővel elbeszélgetünk, majd igyekszünk a legjobbat kihozni az elképzelésből. A mintát mindig előre megtervezzük, akár közösen is. Majd a tetoválás elkészítését egy művészeti színvonalra emeljük. Melyet már a legelső pillanattól kezdve a vendég is megtapasztal, hogy mivel más nálunk, mint a többi helyen. Minden tetoválás általában egy életre szól, ezért fontos, hogy egy jól átfontolt döntésként készíttessük el, és ne hamarkodjuk el se a minta kiválasztását, se annak az elhelyezését.

A szalonunkban elkészített tetoválások mind professzionális eszközök által készülnek, melyekre akár 60 nap garanciát is vállalunk elkészítés után. Annak érdekében, hogy mindig kiváló és minőségi munkát adjunk ki a kezeink közül, nagyon ügyelünk, hogy az alapanyagok és az eszközök is professzionális szintnek feleljenek meg. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a www.zentattooportre.eu honlapon, illetve személyesen. A szalonunkban megtekintheti a nagy képes katalógusunkat, melyben az egész portfólionkat megtalálja és alátámasztja a szakmai képzettségünket.