Testi és lelki felfrissülés

Sokszor érzi úgy, hogy legszívesebben kifutni a világból a mindennapi gondok elől? Az ilyen helyzetekben, álljon meg egy pillanatra és fordítson magára egy kis időt.

Csontkovács Győr előre egyeztetett időpontok alapján várja minden kedves vendégét. Jöjjön el hozzánk és tapasztalja meg, hogy milyen az mikor a test és a szellem egyé válik. Az általunk nyújtott kezelések által garantálni merjük, hogy sokkal kiegyensúlyozottabban és könnyebben veheti az élet mindennapi akadályait.  A csontkovácsolás és a masszázs több ősi kultúrából tevődik össze, amely által nem csak az ízületeinknek tehetünk jót, hanem a szellemi és a mentális egyensúlynak is. Általában a probléma forrása, hogy a test aszimmetrikus tartásba kerül és ezzel egy időben intenzív fájdalom jelentkezik. Legyen szó csontkovácsolásról vagy masszázsról mindig több technikát ötvözzünk, az mellett, hogy minden kezelés személyre szabott.

A kezelések előtt mindig egy beszélgetéssel indítunk, amely által megpróbáljuk megismerni vagy egy kicsit átlátni a vendégünk lelki és testi helyzetét. Ez által tudunk leghatékonyabban egy személyre szabott kezelést nyújtani a vendégeink részére. A legismertebb és a legtöbbet alkalmazott technikák a japán Yumeiho és Chiroracting. Ám nem szabad a magyar technikákról sem megfeledkezni. Továbbá érdemes tudni, hogy az általunk végzett kezelések teljesen fájdalommentesek. Különösképpen ajánlottak olyan esetekben, amikor migrén, krónikus fejfájás, vagy sokakat érintő idegbecsípődés, tért vagy csípő fájdalmak esetén, illetve hát és derék panaszok esetén, stb. Amennyiben felkeltettük az érdeklődőst, akkor keressen fel bennünket a www.zenmasszazsgyor.eu honlapjára kattintva.  További elérhetőségeink +36 30 65 44 421-es telefonszámon.