Virtuális vagy valóságos?

A VR játékok segítségével már komolyan el kell gondolkodnod azon, hogy éppen melyik világban vagy. Amennyiben szeretnél kipróbálni valami újat, valami igazán különlegest és izgalmasat, akkor mi megmutatjuk, hogy mire van szükséged.

Virtuális valóság átlépésével, egy olyan élményben lehet részünk melyet még nem tapasztaltunk. Ez a mesterséges világ, amely a számítás technika fejlettségének köszönhetően született meg számos lehetőséget kínál arra, hogy a felhasználók megpróbálják minél jobban beleélni magukat és belemélyedni az adott történésekbe. Több különböző virtuális világot is megkülönböztethetünk, ám most mi az immerzív virtuális világot vesszük alapul. Ez kell, ahhoz, hogy a fejre erősíthető sisak, illetve szemüveg segítségével átlépjük azt a bűvös kaput. Ahhoz, hogy ez működjön az egyik legfontosabb kritérium, hogy a felhasználó teljesen beleélje magát és el kell hinnie, hogy ténylegesen részesévé vált egy másik, mesterséges világnak. Persze, ahhoz, hogy ez működni tudjon szűkség van arra, hogy a virtuális világban található környezet és tárgyak teljesen életű hatást keltsen bennünk.

Hogyan léphetünk át a virtuális világba (VR)?

Ahhoz, hogy megtapasztalhassuk ezt a különleges, élmény dús és egyben izgalmas virtuális világot egy Bad Chicken VR eszközre lesz szükségünk. A játék egy különleges élményt kínál minden felhasználó számára, és amennyiben egyszer sikerül ráéreznünk megszoknunk ezt a felületet onnantól kezdve garantáltan a kedvencünk lesz. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az újabbnál-újabb játékok mindegyike kimaxolja a VR világ nyújtotta lehetőségeket és még izgalmasabbá és élvezetsebbé teszik őket. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést keressen fel bennünket a www.badchickenvr.hu weboldalára kattintva.