Toffee interaktív plüss póni – minden kislány álma

A legtöbb kislány odáig van a lovakért, különösen a pónikért. Éppen ezért minden lovakkal kapcsolatos játék nagyszerű választás számukra.

Toffee interaktív plüss póni egy simogatni való pihe-puha lovacska, ami viselkedésében teljesen olyan, mint egy valódi póni. Toffee nagyon szereti a foglalkozol vele, azonban, ha mégsem tennéd, akkor figyelmeztet, hogy már nagyon vágyik társaságodra. Toffee-nak élelemre is szüksége van, így ne feledj répát adni számára, amit elégedett csámcsogással fog elfogyasztani. Azonban vigyázz, hogy kis pónid ne érje hirtelen hangos zaj, mivel ekkor megijed és hangosan nyihog, valamint füleit rázza. Ekkor nyugtasd meg kis pónid, simítsd végig fejét és hátát kefével, aminek hatására megnyugszik és elégedett hangokat fog kiadni. Ha kis pónid magára hagyod, akkor pislog, fejét rázza és hívni fog. Toffee, az interaktív póni nagyon szeretné, hogy olyan gondoskodó és szerető gazdája legyen, mint te! Toffee akár nyerít is neked! Gondoskodj kis pónidról és ő igazán hálás lesz érte! Azonban, ha nem megfelelően gondoskodsz róla, azt is jelezni fogja!

A játék készlet tartalmazza Toffee-t, az interaktív pónit, valamint az ízletes csemegének számító sárgarépát is. A játék négy darab AA ceruzaelemmel működik, ezt nem tartalmazza a csomagolás. Toffee, az interaktív plüss póni kiváló ajándék minden kislány, de akár kisfiú számára is. A gyermek a játék során nem csak kiválóan szórakozik, de megtanul gondoskodni is egy másik lényről. Mivel nem élő állatról van szó, ezért úgy mond nincs komoly tétje a játéknak, azonban közben felelősséget tanulhat. A jatek-webaruhaz.hu webáruházban a számos nagyszerű játék mellett Toffee interaktív plüss póni is megvásárolható. Tekintse meg Ön is a webáruház kínálatát!