Tudja teljes biztonságban gépjárművét!

A lakásriasztó szükségességét egyre kevesebben vonják kétségbe, hiszen a tolvajok szinte soha nem pihennek. Ám az sem mindegy, hogy a gépjárműve biztonsága érdekében milyen lépéseket tesz meg. Néha még arra is szükség mutatkozik, hogy tudjuk, hol és merre jár a gépjárművünk.

Az autó nyomkövető beépítése lehetővé teszi, hogy mindig tudjuk, merre jár a gépjárművünk. Sőt, a flottakiegészítő szolgáltatás kiegészítéseként kínált gépjármű távfelügyelettel meggátolhatjuk a lopásokat.

De nézzük, mit kínál még számunkra, illetve gépjárműveink részére az autó nyomkövető. Amennyiben autó nyomkövető szolgáltatást igényelünk, lehetővé válik az üzemanyag fogyasztásának ellenőrzése, melynek köszönhetően vissza is tudjuk azt szorítani. De az is nagyon előnyös, hogy nemzetközi területen a kommunikációs költség akár száz százalékát megtakaríthatja.

Sőt, amennyiben autó nyomkövető szolgáltatást kér, arról is értesítést kaphat, ha a gépjármű elhagyja az adott területet. Ez nem csupán a tolvajok, illetve az illegális autókereskedők ellen jelent kiváló védelmet, hanem a jogtalan használat ellen is. Még a sebességhatárok betartása és a pihenőhelyen eltöltött idő mennyisége is ellenőrizhetővé válik.

Amennyiben Önnek is olyan vállalkozása van, ahol sofőrökkel dolgozik együtt, és mindig szeretné tudni, hogy a világ melyik részén is jár pontosan a gépjárműve, kérje az Elektronika Vonala Vagyonvédelem cégtől az autó nyomkövető szolgáltatást, mellyel mindig mindenről értesülhet, ami a gépjárművével kapcsolatos.

Ha az Elektronika Vonala Vagyonvédelemnél kéri az autó nyomkövetőt, 12 hónap cseregaranciával kaphatja meg. Az sem jelent számunkra problémát, ha nem szeretné behozni hozzánk gépjárművet, hiszen szervizesünk az Ön által megadott helyszínen szereli be azt. A részletekért keresse fel az lineelectronic.hu-t.