Új építésű lakások Budapest városában

Lakásvásárlás előtt áll? Nem tud dönteni a megannyi remek ajánlat közül? Számos oka lehet annak, hogy nehézkes lehet egy új építésű lakás kiválasztása, azonban most egy igen exkluzív és különleges lakóparkot mutatunk be.

Új építésű lakások Budapest számos részén eladók. Ha azonban Önnek sem mindegy, hogy hol vásárol otthont magának és családjának, mindenképpen ajánlott odafigyelni az elhelyezkedésre is. Kelenföld a főváros egyik dinamikusan fejlődő városrésze. Számos magas színvonalú üzlet, iskola, óvoda, orvosi rendelő, étterem és kávézó található meg itt, de ha a belvárosi forgatagra vágyik, az is könnyedén elérhető, hiszen a  Kelenliget lakóparktól néhány percre van Budapest szíve. A Budai hegyektől körül ölelt városrészben kiváló kilátás nyílik például a Gellért-hegyre is, ami ugyancsak néhány perces sétára van a Kelenliget háztól. Szép és nyugodt környezet, közeli oktatási és orvosi intézmények, könnyedén elérhető szórakozási lehetőségek az egész család számára az, ami várja a Kelenliget lakóparkban.

Vásároljon új építésű lakást Budapest Kelenliget házában, mert nemcsak a környezet és a közeli, könnyen elérhető intézmények és szórakozóhelyek miatt éri meg. Vásárlás esetén a szerződéskötéssel járó ügyvédi munkadíjat a Beruházó vagy Eladó vállalja. Forduljon hozzánk bizalommal, ha bármilyen kérdése lenne. Az elérhetőségeinken keresztül bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk munkanapokon. Keressen minket online az info@kelenliget.hu email címen keresztül vagy telefonon a +36 20 366 3660 telefonszámon. Legyen szó beruházásról vagy az álmai otthonáról a Kelenliget lakópark a lehető legjobb választás mindenféle szempontból. Vásároljon színvonalas új építésű lakást a Kelenliget házban és garantáltan elégedett lesz!