Utazás okosan az Axa-assistance-el

Új helyre utazni hihetetlen vagy akár egy életet megváltoztató élmény lehet, de az utazásra való felkészülés nem mindig olyan szórakoztató. Szerencsére számos tipp és technika használható pénzmegtakarításra, az utazás előtti stressz csökkentésére és az utazások minél zökkenőmentesebb lebonyolítására.

Utazás okosan az axa-assistance.hu weboldalon érhető el ahol szuper tippeket olvashat az okos utazásról. Tervezze meg utazását a szezonon kívül, hogy pénzt takarítson meg. Miután megismerte úti célját, keresgéljen az interneten, hogy megtudja, mikor vannak az elsődleges turisztikai szezonok. A vállalkozások ezekben az időszakokban növelik áraikat, ezért próbálja meg ütemezni utazását az év hátralévő részeiben. Készítsen utazási költségkeretet a költségek csökkentése érdekében. Az utazás maximális kihasználása érdekében hozzon létre egy teljes utazási költségkeretet, amely részletezi, mennyi pénzt költhet a szállításra, szállásra, étkezésre, szórakozásra és egyéb vásárlásokra. Ha végzett, tegyen legalább 10% -ot a költségvetésbe a váratlan díjak és vészhelyzetek elszámolásához. Töltse le az utazáshoz szükséges összes fontos dokumentum fizikai példányát.

Ezek a dokumentumok tartalmazhatják az Ön kormányzati igazolványát, útlevelét, utazási vízumát, egészségbiztosítási kártyáját és utazási jegyeit. Szükség esetén kérjen új másolatokat minden olyan dokumentumról, amelyet nem talál meg, vagy már lejárt. Tájékoztassa bankját a közelgő utazásáról. Egy vagy két héttel a felszállás előtt vegye fel a kapcsolatot azzal a bankkal, amelynél hitel- vagy bankkártyája van, és tájékoztassa őket az utazásról. Ez megakadályozza őket abban, hogy felesleges visszatartásokat helyezzenek el a számláján. Amennyiben több tippet olvasna keresse fel az axa-assistance.hu-t.