Válassza a biztonságot, válassza a gépjármű távfelügyeletet!

Amennyiben szeretné biztonságban tudni gépjárművét tudnia kell, hogy a riasztó önmagában bizony nem ad megfelelő védelmet. Egy elhagyatott parkolóban lehet, hogy azonnal megszólal, de a profi tolvajok számára nem jelent különösebb kihívást a hangjelzést azonnal megszüntetni. Márpedig, ha egyszer lába kélt az autónak, akkor aligha fogja azt viszont látni a jövőben. Az Elektronika Vonala Gépjárművédelem által viszont biztonságban tudhatja végre tulajdonát.

A gépjármű távfelügyelet szolgáltatásunk által mindig tudni fogja, hogy épp hol van autója, ha azt el akarják lopni, akkor arról azonnal értesülni is fog. Csapatunk kérésére egy mindenre kiterjedő rendszert épít be autójába. Többek között lehetőség van azonosítás kérésére is. Ez annyit tesz, hogy az autó elindítása után nem történik meg adott időn belül az azonosítás a titkos jelszóval, akkor a riasztó máris küldi az Ön számára a jelzést, sőt akár a hatóságokat is bevonjuk a probléma hatékony megszüntetése érdekében.

A gépjármű távfelügyelet során minden rendellenesség, minden szokatlan esemény során kaphat riasztást. Az az egyedi igények függvénye, hogy mikor és miről kér értesítést. Természetesen könnyedén előfordulhat, hogy épp nem tudjuk elérni telefonon és az SMS-t sem veszi észre. Ebben az esetben az Ön által megadott öt személyt keressük fel sorban. A biztonság így akkor is adott, ha épp elfoglalt, vagy olyan helyen tartózkodik, ahol nem használhat telefont.

A gépjármű távfelügyelet a legjobb megoldást kínálja, ha autóját szeretné biztonságban tudni, ha nem akarja a véletlenre bízni a dolgokat, ha nyugodtan akar parkolni ott és akkor, amikor és ahol csak szeretne. Ne feledje, az Elektronika Vonala Gépjárművédelem készséggel áll rendelkezésére, kérjen személyre szabott ajánlatot, illetve keresse fel honlapunkat ahol máris megismerheti csomagjainkat!