Válassza a jól fizető hajós munkát!

Ha Ön is egy jól fizető munkát keres és emellett még utazni is szeret, akkor nálunk a helye, hiszen elismert cégünk, a Crew Agency Kft. egy olyan közvetítő iroda, mely a munkavállaló szándék és külföldi partnereink között teremt munka kapcsolatot, avagy mi összehozzuk a keresletet a kínálattal. A több éves tapasztalat és az igazi szakértelem az, ami munkánk mögött áll, hiszen közvetítő tevékenységünket már 1998 óta végezzük nagy sikerrel. Magyarország egyik legkeresettebb ügynöksége Önnek is segít!

Cégünk legfőbb tevékenysége a jól fizető hajós munka közvetítése személyszállító luxushajókra vendéglátó, illetve szállodaszemélyzet munkakörben. A nagyobb óceánjárókra, valamint európai folyamokon közlekedő hajókra való hatékony közvetítéssel a legjobb munkákat szerezheti meg, így ha Ön is szívesen vállalna olyan munkát, ami sok utazással jár, ami által végre körbe utazhatja a világot és ami emellett még igazán jól is fizet, akkor mi készséggel állunk rendelkezésére, akár már ma csatlakozhat is hozzánk.

Számunkra rendkívül fontos az igazi hatékonyság, így arra törekszünk, hogy úgy szélesítsük partnereink számát, hogy minden hajós munkára jelentkezőnek, akik megfeleltek az adott kritériumoknak jól fizető munkát közvetítsünk, beszéljen angolul, vagy akár németül. Ha hozzánk fordul, akkor biztos lehet benne, hogy mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy nálunk megtalálja a hajók munkaerő kínálata között az ideális pozíciót.

Szerezzen akár már ma munkát, avagy forduljon hozzánk bizalommal, ha a hajós munka, az a munka, mely felkeltette az érdeklődését, melyet oly szívesen elvállalna, mely által úgy érzi végre ott lehet, ahol mindig is lenni akart! Mindenben állunk rendelkezésére, keresse hát fel bátran honlapunkat, ahol várjuk jelentkezését, ahol a legjobb munkák várják!