Válassza a kreatív megoldást a címke nyomtatás során!

Amennyiben Ön is keresi az igényes megoldást a marketing területén, akkor nálunk a helye, hiszen cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt minden tisztelt ügyfél számára, méghozzá a reklámipar minden területén, legyen szó digitális nyomtatásról, szórólap készítésről, fényreklám gyártásról, névjegykártya tervezésről, vagy épp helyszíni kivitelezésről. A Dekorátor csapata által időt és energiát takaríthat meg, sőt még költségeket is csökkenthet.

A dekortar.hu honlapon máris megismerheti, sőt igénybe is veheti szolgáltatásaink bármelyikét. Ha termékét szeretné kicsit feldobni, egy új márkát akar népszerűvé tenni, akkor érdemes ügyelni bizony a külcsínre, azaz a címkézésre is. A címkék nyomtatása során ránk számíthat, mi minden elvárásának eleget tudunk tenni! Mivel a legújabb gépekkel és kizárólag tapasztalat és kreatív szakemberekkel dolgozunk együtt, így bármilyen címkével szeretné ellátni termékeit, bármilyen marketing fogásra is akarja őket felhasználni, az eredménnyel elégedett lesz.
A biztonsági címke nyomtatást ajánljuk figyelmébe, ha ipari rendszerekről van szó, ahol fontos, hogy a felhelyezett matricát ne lehessen egykönnyen eltüntetni. A műgyantás matrica készítés, tehát a dombormatrica, egy öntapadós vinyl címke, ami a matricának 3D hatást kölcsönöz. A standard formájú címke nyomtatás során választhat a téglalap, de a kör vagy az ellipszis formájú öntapadós matrica között is. Mindemellett vállaljuk a termékcímke gyártást, az egyedi formájú címke nyomtatást, a tekercses címke gyártást és még a könnyen visszaszedhető címkék kivitelezését is.

Forduljon hozzánk, ha biztosra akar menni, ha a legjobbat akarja, a legkedvezőbb feltételek mellett! Honlapunkon, a dekortar.hu oldalon máris részletes információt kaphat, sőt könnyedén kérhet ajánlatot is, hogy a legmodernebb digitális nyomdagépeinkkel, tökéletes minőségű címéket állíthassunk elő Önnek is, méghozzá rövid időn belül!