Válassza a minőségi műanyag ablakokat kedvező feltételekkel!

Ha profi műanyag ablak az a termék, amire Önnek is szüksége van, akkor nálunk a lehető legjobb helyen jár ennek érdekében, hiszen elismert cégünk legfőbb profilja az eredeti minőségű műanyag ablak és ajtó kereskedelme, valamint azok professzionális beépítése, méghozzá versenyképes, nagykereskedelmi árakon ügyfeleink nagy megelégedésére.

Tudni kell, hogy a rendkívüli műanyag ablak egyik legfontosabb tulajdonsága a megbízható zajvédelem, a profi szigetelés a hideg és a szél ellen, ám emellett még vonzó megjelenést is biztosít otthonunk számára. A felmérések bebizonyították azt is, hogy az ideális ablakhoz a PVC-ablakok tulajdonságai állnak a legközelebb. Ezt persze az egyre csak növekvő népszerűség is alátámasztja, hiszen a műanyag ablakok egyre jelentősebb szerepet töltenek be mára már az egész világon.

A cégünk által forgalmazott, elismert Brügmann ablak, mely a Salamander család tagjaként vált népszerűvé olyan fehér színű műanyag ablak, ami nem sárgul be, ám természetesen kérhet színes változatot is, mivel a nagy színválaszték adott megrendelőink számára.

A műanyag ablakok esetében a szerelés és az értékesítés is magas szintű, ugyanis mi mindig a tisztelt ügyfélre és igényeire összpontosítunk, éppen ezért elérhető áron, mégis magas minőségben kínáljuk a nyílászárókat. Prioritásaink egyike, hogy a régi ablakokat elszállítjuk a műanyag ablakok megrendelése és azok beszereltetése esetén. A műanyag ablak beépítés során természetesen eltávolítjuk a régi ablakokat és a szükséges kőművesmunkát is elvégezzük igény szerint.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha műanyag ablak az, amire szüksége van, hiszen termékeinkre öt év garanciát vállalunk, az ablakcserére pedig egy év garanciát, továbbá cégünk biztosítja a régi ablak kibontását és azok elszállítását teljesen ingyenesen ablakcsere esetén! A legjobb ár – érték arány és a 20 év szakmai tapasztalat gondoskodik róla, hogy elégedett legyen!