Válassza Ön is a Laborexpress Kft szolgáltatásait!

Minden ember számára az egészsége a legfontosabb, ezért nagyon fontos, hogy ha valamilyen probléma merül fel, akkor forduljunk szakemberhez.

Laborvizsgálat a Laborexpress Kft.-nél. Léteznek olyan egészségügyi problémák, amelyekre a hagyományos orvoslás nem tud választ adni, ezért szükség van a folyamatos fejlődésre ezen a téren is. A Laborexpress Kft. Abból a célból jött létre, hogy hazánkban is igénybe lehessen venni azt a laboreljárást, amely meghatározza a szervezet szabad szteroid hormonjait a nyálból vett minta alapján. A már 2009 óta működő labornak köszönhetően hazánkban is elérhetővé vált a nyálból történő szteroidhormon-vizsgálat, számos más egyéb speciális vizsgálattal együtt. A tevékenység célja, hogy a férfiak és nők egyaránt felismerjék az egyre fiatalabb korban jelentkező hormonális eredetű tüneteket és megfelelő lépéseket tegyenek az egészségük megőrzése érdekében.

A www.laborexpress.hu weboldalon az egyes vizsgálati lehetőségek kategóriákba vannak gyűjtve, és a lehetőségek mintaanyagok szerint vannak csoportosítva (nyál, vér, széklet, vizelet). Ezeknek célja, hogy Önt minél konkrétabban tájékoztassák a vizsgálatokról. Fontos megemlíteni, hogy a vállalkozás már lassan tíz éve, Németország egyik legnagyobb, minősített laborjával dolgozik együtt. A partnerségnek köszönhetően olyan speciális laborvizsgálatokra is lehetőség van, amely Magyarországon nem érhető el. Látogasson el Ön is a www.laborexpress.hu weboldalra és tudjon meg minél többet az itt igénybe vehető szolgáltatásokról. Abban az esetben, ha bármilyen kérdése lenne, hívja bizalommal a +36 30 524 8867-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@laborex.hu email címre, és az itt dolgozók minden kérdésére örömmel válaszolnak majd.