Várja a Coratrend minőségi vakolat hatalmas választék mellett!

Amennyiben a tökéletes vakolat az, amit Ön is keres otthona számára, a minőség, a megbízhatóság és a hatalmas színválaszték egyaránt fontos, akkor nálunk a lehető legjobb helyen jár ennek érdekében, ugyanis az egyedülálló Coratrend hengerelt és kapart vakolat család közel ezerféle színe közül tud választani kedvére. A csodálatos vakolat színek között megtalálhatóak a 2013 év trend színei és a már jól bevált, közkedvelt klasszikus vakolat színek is.

A sokoldalú kínálatban adott a Coratrend gold szilikon kapart vakolat, mely felhasználása a Thermomaster vagy más EPS homlokzati hőszigetelő rendszerek vékony vakolataként tökéletesen megfelelő, illetve legalább három hónapos hagyományos vakolatok színvakolataként lábazatvonal felett függőleges felületre kül- és beltérben egyaránt alkalmazható. Narancsos színárnyalata által otthona beragyogja a környéket, igazán vidám, fiatalos színhatást adhat környezetének.

A nagyszerű Coratrend akril színvakolat úgyszintén kiváló a fent említett hőszigetelő rendszerek vékony vakolataként, illetve három hónapos vakolatok színvakolataként. Ez a vakolat család igazán nagy színválasztékban rendelhető, rendkívül színtartós, sőt még UV-álló is, avagy nem fakul, emellett öntisztuló, vízlepergető felülettel bíz, tehát ellenáll az időjárás viszontagságainak. Ezen kapart vakolat gomba- és penészgátló adalékkal van ellátva, valamint rendkívül rugalmas és nagy tapadóképességű.

Amennyiben Ön is szeretne biztosra menni, a vakolat kínálat terén keresi a minden igényt kielégítő választékot, ahol biztosan megtalálja azt az anyag és színösszetételt, mely elvarázsolja, akkor a Coratrend hengerelhető és kapart vakolatok érdekében keresse fel webáruházunkat! A minőség, a kedvező árak és a kényelmes vásárlás egyaránt adott minden vásárlónk számára!