Kiváló minőségű napelemek, kedvező árak

Az Astrasun egyedi megoldásokat kínál Önnek a különféle napelem rendszerek megoldására. Széles választékkal és minőségi napelemekkel várjuk, akár családi házát akarja korszerűsíteni, akár egy irodaház önellátó energiaforrását kell megtervezni.

A Magyarországon leginkább bevált polikristályos napelemek mellett egyéb fajtákat is forgalmazunk, hogy minden igényre a legjobb megoldást találjuk meg a legkedvezőbb áron. Szakembereink segítségével Ön megtudhatja, hogy mekkora az Ön háztartásának energiaszükséglete, és azt milyen és mekkora teljesítményű napelem segítségével tudja biztosítani.

Napelem
Napelem

A legolcsóbb kínai, koreai napelemtől a prémium minőségű napelemekig mindent forgalmazunk, de fontos megjegyezni, hogy a legolcsóbb napelem is rendkívül jó mérési adatokkal rendelkezik, mert kínai beszállítóinktól is megköveteljük a legjobb minőséget. Kérjen árajánlatot a www.astrasun.hu oldalon, és végérvényesen szüntesse meg villanyszámláját, új napelem rendszere segítségével!

Napelemeinkről további információkat, grafikákat weboldalunkon talál, ahol rengeteg hasznos információval tudunk szolgálni. Ha nem biztos a választásban, akkor kérje kollégáink segítségét a kapcsolat menü alatt található telefonszámok egyikén!