Vásároljon ELF olajokat gépjárműve érdekében!

A motorolaj elengedhetetlen része az autónak, pontosabban a motornak, amit folyamatosan cserélni kell. Nem csak az alkatrészek kapcsán lényeges szempont, hogy milyen minőségűt választ, hanem a motorolajok terén is. Viszont a hatalmas választékból nem könnyű kiválasztani az ideálist. Ha szeretne jó döntést hozni, akkor válassza az ELF olajat!

ELF olajok igazán hasznosak az autó számára, hiszen nem csak a szükséges kenést biztosítják, hanem ennél jóval többek, mivel kiváló minőségű, hatékony termékek. Az ELF pontosan tudja, hogy mi kell ahhoz, hogy egy kiváló minőségű terméket piacra dobjanak, hiszen nagyon régóta foglalkoznak minőségi motorolajok gyártásával. Az ELF vállalat megalapítására 1939-ben került sor. Nagyon sokáig francia állami tulajdonban volt a vállalat, azonban 1994-ben ez megváltozott, amikor a cégmagánkézbe került. Végül az ezredfordulón a Total multinacionális energiaipari vállalat tagjává vált. A Total vállalat célja, hogy az emberiség energiaigényét fenntartható módon elégítse ki. Az ELF vegyszergyártás terén a világ élvonalába tartozik, amit az is nagyon jól bizonyít, hogy százharminc országban van jelen.

A márka tevékenysége rendkívül komplex, hiszen nem csupán a sebességváltó és motorolaj gyártásban tevékenykednek, hanem az olajipar minden fázisában aktív résztvevők. Konkrétan említve ezek a tevékenységek a nyersolaj és a földgázkutatás, gázértékesítés, a kőolajtermékek finomítása, és azok elszállítás, ezenkívül értékesítés, ezenkívül nemzetközi nyersolaj- és kőolajtermék- kereskedelem. Ha szeretne még több információkat megtudni az ELF olajok kapcsán, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba, ahol kiváló termékek széleskörű kínálatát találja nagyszerű árakon!