Védje meg otthonát a tűztől tűzjelző rendszerrel!

Ha szeretné teljes biztonságban tudni otthonát, vagy a kötelező szabályoknak akar eleget tenni és ezért középületébe akarja beszereltetni a modern tűzjelzőket, akkor csapatunk készséggel áll rendelkezésére. Mi a legjobb, korszerű, minőségi eszközöket, illetve a tűzvédelmi rendszer teljes megtervezését is kivitelezését is biztosítani tudjuk. Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem által Önnek semmire nem lesz semmi gondja, a tűzvédelem általunk biztosítva lesz!

A tűzjelző rendszerek kiépítését vállaljuk magánlakásokban, akár a lakásriasztó rendszer kiegészítéseként, de közintézményekben is. Általunk a jogszabályban előírt tűzjelző- és oltórendszerek megtervezése és szakszerű felszerelése, valamint a teljes távfelügyelet is adott. Központunkban fogadjuk a jeleket, és azoknak megfelelően járnunk el. Ha a rendszer tüzet jelez, akkor azonnal kiszállunk a helyszínre, illetve értesítjük a tűzoltókat is. A tűzjelző rendszerek esetében csapatunk által adott emellett a felszerelt rendszerek karbantartása és javítása is.

A tűzjelző rendszerek egyik legfontosabb eleme az érzékelő, illetve a különféle érzékelők együttese. Mivel a legnagyobb hangsúlyt a megelőzésre, a tűz korai észlelésére kell fordítani, így fontos, hogy megfelelő érzékelőt válasszon. Mi segítünk, hogy a védeni kívánt helyiség funkciója, továbbá a környezeti tényezők alapján a cél számára legideálisabb érzékelő típust válassza. A helyszín felmérés során mindent elmondunk amit tudnia kell, hogy aztán közös erővel tervezzük meg a legbiztonságosabb tűzjelző rendszert.

Ha szeretne biztosra menni, ha a legjobb tűzjelző rendszer az, amit otthonában akar látni, akkor forduljon hozzánk bizalommal, hiszen az Elektronika Vonala Vagyonvédelem csapata mindig készséggel áll rendelkezésére!