Zoom Tubes – nem mindennapi autó versenypálya

A Zoom Tubes a versenypályák egy új világát hozza el a gyermekek számára. A pálya megépítése is izgalmas, de az igazán érdekes az, amikor a versenyautók száguldoznak a különleges versenypályán.

Zoom Tubes egy különleges versenypálya szett, ahol izgalmas kalandok várnak nem csak a gyerekre, hanem az egész családra. A játék csőszettből áll, ezekből kell megépíteni térben a pályát, hogy a gyerek szeretné. Minél több elemből készül el a pálya, annál izgalmasabb lesz a verseny. A Zoom Tubes alapszettben megtalálható a világ leggyorsabb versenyautója, amit be kell kapcsolni, betenni a pályába és már indulhat is a száguldás. A versenypálya megépítése nagyon izgalmas és akár a család is segíthet benne, majd az elkészült pályán kezdődhet a száguldozás. Az alapszett számos tartozékot tartalmaz, így csak a gyerek képzeletén múlik, hogy milyen versenypályát hoz létre. A Zoom Tubes játékot öt éves kortól ajánlják a gyártók. Kisfiúk számára tökéletes ajándék karácsonyra, szülinapra, de akár alkalomtól függetlenül is. A Zoom Tubes tökéletes szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A mai gyerekek számára már édes-kevés az, ha a versenypályát össze kell rakni, azt szeretnék, még ha nem is tudatosan, hogy a versenypálya élményt jelentsen számukra, vagyis legyen valami extra élmény. Például a Zoom Tubes esetében az, hogy a versenypálya alapvetően csövekből áll, amiben az autók száguldoznak. A Zoom Tubes izgalmas szórakozási lehetőséget nyújt az egész család számára. A Zoom Tubes megtalálható a jatek-webaruhaz.hu weboldalon, valamint itt bővebb információkat is találhat a termékről és a szállítást és vásárlást illetően. Tekintse meg Ön is a Zoom Tubes versenypályát és rendelje meg gyermekének! Biztosan odáig lesz érte!