Zsuffa Ákos, a Zsályaliget tulajdonosa Önt is várja!

Zsuffa Ákos és társtulajdonosa 2015-ben ígéretet tett mind a nyolc alkalmazottjának, és végül teljesítették is azt. Megígérték, hogy ha elégedettek lesznek a munkájukkal, továbbra is számítanak rájuk a pogány turisztikai beruházás további végrehajtása és működtetése során. A beruházás tulajdonosai 2017 nyaráig új munkaviszonyokat létesítettek.

Zsuffa, a Zsályaliget tulajdonosa elmondta, hogy a Zsályaliget néven ismert élménypark bejáratánál az út egy szakaszán most fejeződtek be az útburkolati munkák, majd elmagyarázta, hogy hányan és kik dolgoztak ezeken a fontos építészeti munkákon. Bővebben erről a gilvanfa.hu-n is olvashat. Zsuffáék négy embert alkalmaztak már egyenesen a betonozási szakaszban. A pogányi Petrovics Lajos mellett Boros János és Orsós György szintén dolgozik ezeken az építkezéseken. A térség másik végén Bogdán Zsolt, Orsós Balázs, Kalányos István és Nagy László betonnal látja el a kalandparkot. A Zsályaliget Hotel és Élménypark több mint húsz hektár kiterjedésű, tehát mindig van valami tennivaló a környéken. A vidámpark otthont ad egy háziállat show-nak is, ami igazán érdekes. Láthatjuk a madarakat, vannak juhok, sertések, libák, kacsák – hétköznap is táplálkozhatnak velük, mivel a munkaidő 8-tól 5-ig tart.

Az emberek tehát biztonságos munkát végeznek, van megélhetésük, és garantáltan értékelik az embereket, mert fontos munkát végeznek. Minden alkalmazott minimálbérrel rendelkezik, és ezt az összeget minden hónap tizedik napján utalják át az adott munkás számlájára. Évekkel ezelőtt a kalandparkot hivatalosan április 15-én nyitották meg, és a vendégeket most már bármikor fogadják a parkban és a szomszédos szállodában is egyaránt. Ha többet szeretne tudni a Zsályaligetről és a hozzá kapcsolódó kalandparkról, látogasson el a gilvanfa.hu weboldalra, és itt megtalálhat mindent, ami csak érdekelheti.