A csodálatos horgásztó várja halakkal, igazi élményekkel

Ha profi horgász vagy csak hobbi horgász nálunk akkor is jól fogja magát érezni, hiszen olyan remek horgásztavat tudunk biztosítani az érdeklődők számára, mely biztosan leveszi Önt is a lábáról. Ha elege van hát a szürke hétköznapokból, az unalmas egyhangúságból vagy a feszült és stresszes munkából, szeretne pár napra megpihenni, kikapcsolódni egy kicsit, akkor a Csodatavi Horgásztó várja!

A horgásztó Somogy megye szívében található és egyaránt rendkívüli lehetőségeket biztosít tavasszal és nyáron is, a fizetést pedig elintézheti a Szép Kártya keretein belül. A táj, az egész tó környéke festői szépségű, igazán vadregényes. Az akadók egyaránt rejtegetnek óriási pontyokat, de helyenként ragadozókat is. A természet közelsége, a harmónia napkeltétől-napnyugtáig csodás látványt fest a látogatók szeme elé.

A horgásztó és a körülötte elhelyezkedő park is komoly múlttal rendelkezik, hiszen még az 1500-as évek közepe táján keletkezett. Az elmúlt pár évben persze folyamatosan történtek újítások, hogy méginkább biztosítani tudjuk a kényelmet a horgásztó vendégei számára. A pályázatokból befolyt pénzt a tó és az erdőség között húzódó úton felépített horgászházakra fordítottuk. A házak igazán remek megoldást adnak, több napos horgászás esetén nem kell a szabadban tölteni az estét, persze a természetben lehetőség van bográcsozásra és grillezésre is.

A horgásztó bővelkedik a különféle halfajokban, hiszen nálunk megtalálhatóak a hazánkban őshonos halfajok, mint a nyurga-ponty, amur, keszegfélék, kárász, süllő, csuka, harcsa.
Különlegességünk, hogy idény jelleggel telepített tilápia, afrikai harcsa vagy éppen a lénai tok is megtalálható a horgásztó kínálatában.

Ha tehát szeretne egy kellemes hétvégét, pár napot a természet ölén tölteni, jókat horgászni, akkor a Csodatavi Horgásztó várja Önt és kedves családját is hihetetlenül kedvező árakkal. Amennyiben felkeltettük érdeklődését máris egyeztethet időpontot!

Forrás: Horgásztó