A Joya cipők előnyei

Az, hogy milyen lábbelit hordunk, nagy mértékben befolyásolja egészségi állapotunk. A Joya kényelmi cipők nem csupán a megelőzésben és a probléma megoldásban nyújtanak segítséget, de egyben divatos lábbelik is. Itt az ideje elfelejteni mindazt, amit a ronda, mamás ortopéd cipők kapcsán tudtál, a Joya ugyanis nem csupán az egészséget, hanem a divatos megjelenést is elhozza számodra.

Joya egy Svájcban alapított vállalat, amely olyan lábbeliket fejleszt és forgalmaz, amelyek mozgásszerv-rendszert támogatják, azon is belül különösen a gerincet. Hátfájdalom esetén a többség megerőltetésre, rossz testtartásra és egyéb okokra gondol. Csak ritkán kerül szóba a nem megfelelő lábbeli. Holott a cipő és annak talprésze, belső kialakítása nagy mértékben hat arra, hogy mekkora nyomás nehezedik a gerincre. A Joya cipők azért különlegesek, mert a talp rész rugalmas és puha, illetve biomechanikus felépítéssel rendelkezik. A cég alapítói fiziológusok és orvosok közreműködése által alkották meg ezeket a cipőket, amelyekben a séta különleges és fájdalommentes élmény lehet.

Joya
Joya

A szabadalmaztatott Joya talp biztosítja a talp alatt a terhelés optimális eloszlását. Ez azért előnyös, mert így a talpnyomás nem egyetlen helyen összpontosul. A Joya cipőkben lépve a láb belesüllyed a puha talpba, így a csípő alacsonyabb pozícióba kerül. Ennek hatására a hátizmok aktiválódnak, idővel pedig a megerősödött hátizmok a hátproblémák leküzdésében is pozitív szerepet játszanak. A kellemes, puha talp csökkenti a gerincre nehezedő nyomást, ami a mozgásszervrendszer számára további előnyöket biztosít. Ha te is állandó hátfájdalmakkal küzdesz, akkor érdemes kipróbálni a Joya lábbeliket, melyek a séta új dimenzióját hozzák el számodra és a hátfájdalomnak is búcsút inthetsz!