A legjobb Francia síterepek

Számos világhírű sícélpont van a világon, de van valami a francia Alpokban, ami bárkinek megfelelne. A francia síüdülést a gazdagok és híres emberek is, köztük Cambridge hercege és hercegnője is imádják, és jó okkal. A gyönyörű táj, a fantasztikus síviszonyok, a hangulatos alpesi falvak és a csodálatos Mont Blanc miatt könnyű belátni, hogy a hósportok szerelmesei miért látogatnak ide.

Francia síterepek bővebb leírásai elolvashatóak az axa-assistance.hu weboldalon, tehát ha ehhez hasonló ajánlásokat keres, nézzen be még ma hozzánk. Franciaországban sok szép síközpont közül lehet választani, és mindegyik könnyen megközelíthető. Ugorjon fel egy rövid járatra Lyonba vagy Genfbe, és két-három órán belül be is költözhet lenyűgöző faházába. Chamonix autópálya-hozzáféréssel rendelkezik, és mindössze egy órás autóútra van a genfi ​​nemzetközi repülőtértől. Az ország számos síközpontja vonattal is elérhető, ha nem szeretne repülni és autózni. A legtöbb sícélpont lenyűgöző kilátást nyújt a hegyekre, de semmi nem fogható igazán a Mont Blanc-hoz. A magasba tornyosuló hegy Franciaország és Olaszország határán fekszik, 4808 méteres tengerszint feletti magasságban. Az Alpok legmagasabb hegyeként ez az impozáns csúcs tökéletes hátteret teremt sínyaralásához.

A franciaországi síterepek valóban mindenki számára kínálnak valamit. Akár intenzív pályán kívüli síelést, akár erős, függőleges esésű pályákat, akár enyhe kezdő lejtőket keres, a Francia Alpokban minden megtalálható. Ha nagy partit rendez különböző szintű szakértelemmel rendelkező emberekkel, Chamonix üdülőhelye ideális választás, mivel a lejtők és a mezők széles választékával rendelkezik. Mivel az ország számos hegylánca 2000 méternél magasabb, Franciaország kínálja Európa leghóbiztosabb üdülőhelyeit. Bővebb leírásért és információkért nézzen be az axa-assistance.hu-ra.