Az egyedülálló kiállítások Budapesten 2013-ban is várják

Ha Ön is egy páratlan és valóban igényes, jól felépített bemutatóra kíváncsi, mely igazi élményeket tud biztosítani, akkor az általunk nyújtott kiállítások Budapesten 2013 folyamán is várják a Vörösmarty téren, az Üvegpalotában. Nem egy megszokott kiállításról van szó, hanem egy olyan megdöbbentő tárlatról, mely az egész világon egyedülálló és melyet Önnek is látnia kell.

A kiállítások Budapesten 2013-ban bemutatják a leghíresebb gyilkosságokat és a legnevesebb sorozatgyilkosokat. Az általunk feltárt esetek óriási érdeklődéssel vonultak be a történelembe és a köztudatba. A kiállítás a szörnyű valóságot mutatja be a látogatók számára egy kis időutazás révén, hiszen mindenben igyekeztünk megteremteni az adott esetre jellemző korhű hangulatot. A kiállítások Budapesten 2013 folyamán olyan borzalmakat, gaztetteket, gyilkosságokat dolgoznak fel, melyek soha nem merülnek, nem merülhetnek feledésbe, véres történelmünk részei maradnak.

A Murder kiállítások Budapesten 2013-ban nem egy átlagos tárlatsorozatot jelentenek, hanem egy másfél órán és huszonegy szobát át tartó borzongást, ami felhívja az emberek figyelmét a szörnyűségekre, arra hogy milyen fontos is odafigyelni és elkerülni az erőszakot. A Gyilkos Tárlat a legmodernebb technológiákkal, speciális effektekkel eleveníti meg többek között a szüzek vérében fürdő Báthory Erzsébetet, Vlad Tepest, a Ku Klux Klán vérengzését, Hasfelmetsző Jacket vagy épp a számtalan film által is feldolgozott Al Caponét.

Ha szeretne olyan tárlaton részt venni, ami biztosan megmozgatja a fantáziáját, ami megérinti és ami jelentős mondanivalóval várja, akkor a kiállítások Budapesten 2013 is várják az Üvegpalotában! A Murder – A Gyilkos Tárlat biztosan elnyeri tetszését, rendeljen hát jegyet még ma egyszerűen és könnyedén online internetes oldalunkon.

Forrás: Kiállítások Budapesten 2013