Beépíthető hűtő a Liebherr kínálatából

Manapság nagyon sokan választják a beépíthető hűtőket, mivel tökéletesen belesimulnak a konyha enteriőrjébe. Ha az a cél, hogy a konyha úgy nézzen ki, hogy akár valamelyik lakberendezési magazin hasábjain is megállja a helyét, akkor célszerű a beépíthető darabok mellett dönteni.

Beépíthető hűtő egyik legnagyobb előnye kétségkívül az esztétikus megjelenés. A többség azért választja ezeket a készülékeket, mert szeretne egységes megjelenést a konyhában. A tökéletes konyha egyik fontos jellemzője, hogy semmi sem töri meg a harmóniát. Ugyanakkor nem csak az esztétika miatt érdemes a beépíthető típusok mellett dönteni, hiszen praktikus érvek is szólnak mellette. Ilyen például a kisebb zajkibocsátás. Ez esetben ugyanis a készülék a konyhabútoron belül helyezkedik el, vagyis sokkal halkabb lesz, mint a szabadon álló típusok. A Liebherr készülékei SuperSilent funkcióval is el vannak látva, vagyis nagyon erősen fülelni kell ahhoz, hogy hallani lehessen a készüléket. A csendes hűtőszekrény hatalmas ajándék, ezt különösen azok tudják, akik korábban egy zajos darabbal rendelkeztek.

További előny, hogy a beépítésnek köszönhetően kevésbé problémás a takarítás, mivel a készülék alja és teteje sem áll szabadon a beépítés miatt. A Liebherr készülékek FreshAir aktívszénszűrővel is el vannak látva, így a belső térben folyamatosan kellemes, friss levegő lesz. A szűrű a ventilátorház légáramában található, így nagyszerűen semlegesíti a szagokat. A kijelző rengeteg hasznos információt árul el, például azt is, hogy mikor van itt a szűrőcsere esedékessége. A praktikus belső kialakításnak köszönhetően nagyon jól lehet pakolni a készülékbe. A LED-es mennyezetvilágítás pedig felülről világítja meg a belső teret, hogy könnyedén át lehessen tekinteni a belső tartalmat.