Castrol – minőségi termékek már 1899 óta!

Kiváló minőség, fejlett technológia, kiemelkedő teljesítmény – röviden ezekkel a szavakkal lehetne a legtalálóbban jellemezni a Castrol cég által gyártott termékeket! A márka népszerűségét a felsoroltakon kívül pénztárcakímélő árainak is köszönheti, valamint annak, hogy termékeiket folyamatosan fejlesztik a vásárlók visszajelzései és közreműködése segítségével.

A Castrol minőségi olajak több mint száz éve népszerűek, természetesen nem véletlenül! A cég negyvennél is több országban folytat tevékenységet és világszerte mintegy hétezer alkalmazottat foglalkoztat. A Castrol száznegyven országba szállít termékeket és nagyjából kétezer forgalmazóval van összeköttetésben. Ezekből az adatokból is látszik, hogy a minőséget mindig előtérbe helyező vállalat a világ szinte minden pontján jelen van, amely egyértelműen arra utal, hogy termékeiket örömmel vásárolják mindenhol. Legyen szó akár motorolajról, akár hajtóműolajról, akár kenőanyagokról, a Castrol termékeivel garantáltan jól jár! Nálunk, a Kovács Autóalkatrész Kft.-nél ráadásul akciós árakon vásárolhat az ország számos területén! A szegedi székhelyű boltunk kínálatát bármikor megtekintheti az alkatreszek.hu oldalon, amely egyben egy webáruház is, így akár az interneten is megvásárolhatja az Ön számára szükséges anyagokat vagy alkatrészeket néhány perc leforgása alatt!

Bővebb információkért vagy tanácsadásért keressen fel minket a 06 62 468 444-es telefonszámon, vagy az info@kovacsauto.hu email címen. Ha szeretne személyesen is ellátogatni szegedi boltunkban, akkor megtalál minket a Kossuth Lajos sugárút 87. szám alatt. Válasszon minket, mert eredeti olajok, valamint a világ, vezető kenőanyagai is a Kovács Autóalkatrészeknél, most akciós árakon kaphatóak!