Dr. Zsuffa Ákos szerint mindenki jól érzi majd itt magát!

Ha többet akar megtudni a Zsályaliget Hotel és Kalandparkról, akkor olvasson bővebben a magyarepitok.hu weboldalon ahol a teljes cikket is megtalálja, és mindent megtudhat erről a kiváló, családcentrikus hotelről.

Dr. Zsuffa Ákos szerint a területnek olyan szórakoztató parkra volt szüksége, ahol a családok és a gyerekek is egyaránt szórakozhatnak. Zsuffa Ákos nyilatkozatáról bővebben a magyaerpitok.hu oldalon olvashat. A Pécshez közeli városkában húsz ember dolgozott a Zsályaliget Hotel és Kalandpark építésén, és a hétszáz négyzetméteres, nyolc szobás, akadálymentes szálloda mintegy negyven ember befogadására képes a konferencia teremben és a nyitott wellness-részleg is nyitva áll azoknak, akik pihenni akarnak családjaikkal, barátaikkal. Intelligens funkcióval is rendelkezik a parkban, és a hulladékot szelektíven gyűjtik a hotelben és a park egész területén. Van még ezen kívül trambulinpark és egy nagyon menő quad pálya is, valamint ha gyermekei kedvelik az állatokat, akkor láthatnak állatokat is egy kis farmon.

A parkban kipróbálhatja a szuper quad pályát, egy interaktív oktatási nyomvonalat, amely tele van látnivalókkal és vadon élő, érdekes állatokkal, ezért ha állatszerető családja van, akkor itt a helye a Zsályaligetben. A nomád állatkert és a nád labirintus szintén vonzza a gyermekeket és családokat egyaránt. Zsuffa Ákos elmondta, hogy a kalandparknak van egy 300 négyzetméteres recepciós épülete is, amely napkollektorokat használ, így teljesen zöld megoldásokkal rendelkezik. A 800 millió forintos beruházás 500 millió uniós támogatással volt megvalósítva. A jövőben Zsuffa Ákos cége ki kívánja bővíteni a szállást, éttermeket akar nyitni a parkban, és egy kültéri színpad létrehozása is motoszkál a fejében. Erről bővebben a magyarepitok.hu oldalon találhat infót.