Egyedi vászonkép saját képből

A mai, fotókkal átszőtt világunk tele van fotókkal, azonban a vászonképeknek van egyfajta különleges bája, amit egy egyszerű fotó kevésbé tud visszaadni. Ha nem egy egyszerű fotóval, hanem egy igazán különleges ajándékkal szeretnéd meglepni családod, barátaid, akkor érdemes saját képből készült vászonképet ajándékozni.

Egyedi vászonkép egy nagyon különleges ajándék, mely a klasszikus vászonkép minden eleganciáját tartalmazza, ugyanakkor igazán személyes tud lenni, ha egy saját fotóból készül a kép. Mindenki mást szeret és más kép tetszik neki, de alapvetően a személyesség mindenkit megfog. Egy kedves arc, egy családi összejövetelen megörökített pillanat vagy egy tárgy, ami a megajándékozottat a hobbijára emlékezteti, mind jó döntés lehet. A vászonkép esetében a te elképzeléseden és fantáziádon múlik, mi kerül a vászonra, a profi minőséget az Artiq, egyedi faldekor garantálja. Ne feledd, a tökéletes ajándék nem feltétlenül drága, sokkal inkább szívből jövő, melyről a családtagok és barátok tudják minden alkalommal, mikor az ajándékra néznek, hogy kitől kapták.

Manapság nagyon népszerűek az egyedi ajándékok. Sokan hónapokig gondolkodnak, hogy mivel lepjék meg ismerőseiket. A vászonkép nem tolakodó ajándék, hanem egy igazán ízléses, személyre szóló ajándék, mely bármely otthon kiváló dísze lehet. Eleve az emberek nagy része saját, személyes fotókat szeret látni a falon. Ha családi képet ábrázoló vászonkép lóg a falon, az igazán látványos és egyben kedves ajándék. A vászonképeknek köszönhetően emlékeid új életre kelnek és öröm lesz rájuk nézni. Készíttethetsz vászonképet ajándékba, de akár saját otthonodat is díszítheted vele. Ha saját képből szeretnél vászonképet készíteni, akkor látogass el az artiq.hu webáruházba, ahol minden fontos információt megtalálsz egy helyen!