Építészmérnök Szombathely város és annak környéke számára

Az építészmérnök sokszínű feladatai közé sorolható a tervezőmunka, építéstechnológia kidolgozása, kivitelezés szervezése, irányítása. Ezek megléte, a jó szervezőmunka és persze a tapasztalat már igen jó irányba terelheti egy építkezés menetét.

A Studio Alternatíva építészirodában két okleveles építészmérnök Szombathely és annak vonzáskörzetében látja el a rájuk bízott teljes körű generáltervezői feladatokat. Tanulmányaikat Győrben végezték és munkahelyi tapasztalatokat is ott gyűjtöttek, mielőtt saját vállalkozásba kezdtek volna. A körmendi székhellyel rendelkező építész duó lakóházak, ipari épületek és középületek tervezésével foglalkozik.

Az általuk létrehozott vállalkozás, a Studio Alternatíva építésziroda a studioalternativa.hu oldalon érhető el. A honlap nem csupán az építészmérnökök elérhetőségét rejti, hanem rengeteg referenciamunkát is tartogat az oldallátogatók számára. Ezek alapján szemmel látható az az építészeti vonal, amit követnek. Fontos számukra a friss, mai gondolkodásmód, melyet szeretnének átadni ügyfeleik számára is, hogy némileg reformálják az építészetről alkotott véleményeket. Mindezt kommunikációval, értékteremtéssel teszik. Az építészmérnökök Szombathely városában terveztek már családi házat, de Vas vármegyén kívül is megmutatták már tehetségüket, például Zala és Pest megyében. A referenciamunkákból kiderül a helyszín mellett, hogy milyen jellegű tervezői munkát kellett elvégezniük, továbbá hogy mikor és hogy jelenleg milyen készültségi fokon áll az ingatlan. Legyen szó bővítésről, átépítésről vagy egy teljesen új ingatlan létrehozásáról, a Studio Alternatíva építésziroda építészmérnökei Szombathelyen, az ország legrégibb városában is megtalálják a megfelelő kivitelezési módot. Keressék őket bizalommal!