Folyamatos belföldi munkát keresel?

Egyre többen próbálnák ki magukat a hajós munkakörök egyikében, de még nem egészen biztosak benne, hogy kellőképpen boldogulnánk a hajón. Ebben az esetben jelent remek lehetőséget, hogy először valamilyen hasonló munkakörben próbálják ki magukat, hogy tapasztalatot szerezhessenek a nagy út előtt.

A belföldi munkák egész sorát lehetőségünk van kipróbálni, még mielőtt elindulnánk egy hajóra dolgozni. A budapesti 4-5 csillagos szállodákba, éttermekbe, rendezvényekre folyamatosan keresnek szakképzett, gyakorlattal rendelkező és pályakezdő munkavállalókat. Ezután pedig a további karrierlehetőség folyami, tengeri luxushajókon is megvalósítható.

Amennyiben már te is elég régóta gondolkodsz azon, hogy szívesen dolgoznál majd folyami vagy luxus hajón, de egyelőre még úgy érzed, hogy szívesebben vállalnál valamilyen hasonló munkát inkább belföldön, érdemes lehet magad kipróbálni az éttermi munkák egyikében. Ehhez kínál nagyszerű segítséget a Crew Agency.

De mikor is érdemes a belföldi munkák között keresgélni? Abban az esetben javasolt valamilyen budapesti vendéglátóipari munkát keresned, ha úgy érzed, hogy a hajós munkához szükséged lenne még tapasztalatra, illetve fejleszteni szeretnéd még az idegen nyelvtudásodat. De akkor is bátran jelentkezhetsz a belföldi munkák valamelyikére, ha még nem dolgoztál egyáltalán hasonló munkakörben.

Nem csupán azok számára jelentenek egy kiváló lehetőséget a belföldi munkák, akik még nem eléggé jártasak ebben a munkakörben, hanem azok is választhatják, akik már dolgoztak hajón, de most jelenleg Magyarországon tartózkodnak, és dolgozni is szeretnének. Tehát már a tapasztalattal rendelkezők is jelentkezhetnek a belföldi munkák valamelyikére, míg a két szezon között idehaza tartózkodnak. Bővebb információk találhatóak a crew.hu weboldalon.