Ha Hajdúszoboszló szállás, akkor csakis Sztella Apartman

Ha úgy döntött, hogy átadja magát a pihenésnek és az önfeledt kikapcsolódásnak, akkor Hajdúszoboszló tökéletes választás, hiszen a vizek városában minden megtalálható, ami ahhoz kell, hogy a pihenésre szánt idő idilli legyen. Az viszont nem mindegy, hogy mely hajdúszoboszlói szállás mellett teszi le a voksát. Ha szeretne biztosra menni, ha a legjobb apartmant keresi, ahol az egész család jól érezheti magát, akkor a Sztella Apartmanokat Önnek találták ki.

A Hajdúszoboszló szállás kínálat rendkívül sokoldalú. Számos apartman közül lehet választani, de ha fontos, hogy a szálló minden szempontból megfelelő legyen, emellett az ára se legyen eltúlzott, akkor nálunk kell helyet foglalnia. Az általunk ajánlott hajdúszoboszlói szállások egyik legnagyobb előnye, hogy bár a város egyik legszebb részén, a turistaövezet szívében találhatóak, ahol a csend és a nyugalom az úr, mégis közel vannak a világhírű fürdőhöz. Ha tehát szeretnének egyet csobbanni, akkor csupán egy három perces sétára van szükségük.

A Sztella Apartmanok esetében tudni kell, hogy a földszinten adott egy tágas nappali, ahol összeülhet a család, vagy a baráti társaság reggel kávézni, beszélgetni, emellett adott egy minden szükséges eszközzel felszerelt amerikai konyha, ahol finomakat lehet főzni a nyaralás ideje alatt. Lent és az emeleten is van fürdőszoba és toalett, valamint az emeleteken két-két kényelmes bútorokkal berendezett hálószoba szolgálja a kedves vendégek kényelmét. Az udvaron természetesen adott a biztonságos, zárt parkoló, így autója miatt sem kell aggodalmaskodnia.

A Hajdúszoboszló szállások legjobbika, avagy a Sztella Apartman érdekében csupán annyit kell tennie, hogy felkeresi honlapunkat, és akár máris foglalhat időpontot, hogy amikor eljön a szabadság ideje, akkor a pihenésre tudjon koncentrálni. Felújított, modern szállónk kedvező árak, folyamatos akciók mellett várja!