Hágcsó szabvány a lehető legjobb áron!

Az MM által készített hágcsó megfelel az UNI EN ISO 14122-4 szabványnak és az EN 131 szabvány szerint van tesztelve. Az MM gyárban az UNI EN 14396 szabványnak megfelelő CE-jelöléssel ellátott, tengelyekhez tervezett létrát is gyártanak. A felhasznált anyagok tulajdonságai lehetővé teszik olyan vegyi környezetben történő használatukat, ahol a hagyományos anyagok nem tartósak, vagy a folyamatos karbantartás költsége a biztonságos munkavégzés érdekében túl magas lenne.

Hágcsó szabvány elolvasható a gravetti.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk ha többet szeretne megtudni a hágcsókról vagy éppen rendelni készül. A függőleges fix hágcsó az épületek oldalához rögzíthető, így könnyű hozzáférést biztosít a tetőhöz és a platformokhoz. Megfelel a legtöbb helyi építési szabályzatnak. Weboldalunk hozzáértő személyzettel rendelkezik, akik segíthetnek a rögzített hágcsó vásárlásában. Fix hágcsó termékcsaládunk tartalmazza a rögzített ketreces létrát, a függőleges fix létrát, a falra szerelhető létrát sínekkel, a falra szerelhető létrát sínek nélkül, a dokkoló létrát és az oldallépcsős dokklétrát. A festett acél fix hágcsó a legnépszerűbb típus. Alumínium és 304/316 rozsdamentes acél fix hágcsók egyes modellekben felár ellenében kaphatók. Egyedi tervezésű rögzített létrákat is készítünk, hogy megfeleljenek az egyedi építési előírásoknak és az ügyfelek igényeinek.

Kérjük, hívja és forduljon segítőkész, jól képzett munkatársainkhoz, hogy választ kapjon termékkel kapcsolatos kérdéseire, fuvarozási árajánlatot kérjen az Ön telephelyére vagy fix hágcsó vásárlásához. Korrózióálló anyagokból készültek ezek a hágcsók, hogy sok éven át problémamentesen, megbízhatóan szolgálhassanak. Szabványos vagy egyedi méretben kaphatók, hogy megfeleljenek minden hozzáférési követelménynek vagy telepítésnek. Amennyiben rendelni szeretne vagy esetleg többet tudna meg nézzen be a gravetti.hu weboldalra.