Haladjon a korral, válassza a munkaidő nyilvántartót!

Egy olyan vállalaton belül, ahol több, vagy akár több száz ember dolgozik nem egyszerű megoldani a beléptetést. Nem elég, hogy folyamatosan szemmel kell tartani a belépő embereket, azok pontos érkezését és távozását is jó lenne tudni, hogy a munkaidővel pontosan el lehessen számolni. Mindezen feladatot egyetlen portás nem tudja precízen elvégezni, még akkor sem, ha rendkívül figyelmes, és állandóan nyomon követi az eseményeket.

A csapatunk által ajánlott munkaidő nyilvántartó viszont remek megoldást kínál az Ön számára is. A munkaidő nyilvántartó alatt egy olyan digitális rendszert kell érteni, ami például egy kártya, vagy egy kulcs segítségével lépteti be az embereket az adott épületbe, majd ki. A rendszer csak az arra jogosult feleknek engedélyezi a tovább haladást, így még a biztonság is fokozott lesz. A pontos érkezés és távozás kérdése pedig nem képezheti vita tárgyát, mivel a munkaidő nyilvántartó minden ki- és belépést azonnal rögzít és tárol a későbbi visszakeresés érdekében.

Ha szeretné fokozni vállalata hatékonyságát, ha gördülékenyebb munkavégzést akar, ha nem tűri a mulasztásokat, akkor érdemes megfontolnia a munkaidő nyilvántartó adta lehetőségeket. Csak ajánlatot kell kérnie, és szakértői csapatunk máris kivonul a helyszínre, hogy felmérje annak adottságait, hogy olyan rendszert dolgozzunk ki, amit nem lehet kikerülni, amit nem lehet átverni, de ami mégsem akadályozza meg a már jól megszokott munkavégzést. A munkaidő nyilvántartó tehát praktikus, gyors, biztonságos és alapos beléptetést tesz lehetővé.

Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem által a munkaidő nyilvántartó rendszer igazán kedvező feltételek mellett lehet elérhető az Ön számára is, így ha úgy érzi, hogy eljött a modernizáció ideje, ha eljött a változás szele, akkor készséggel állunk a rendelkezésére professzionális munka és kedvező konstrukciók mellett az ország bármely pontján.