Komfortos szállás Balatonfüred szívében!

Tagadhatatlan, hogy egy szállás sokat adhat hozzá vagy vehet el a nyaralás értékéből, még abban az esetben is, ha csak pár napról van szó. Balatonfüred népszerű desztináció, ahová előszeretettel utaznak a turisták nyaralni, vagy csak lazítani. Ha még nem talált szállást, van egy kiváló ajánlatunk!

Szállás Balatonfüred Balatonfüreden nem csak a főszezonban, de azonkívül is van élet. Itt mindig van valamilyen program vagy esemény, ami miatt érdemes ide ellátogatni. Anna-bál, Borhetek, Kékszalag vitorlásverseny és még hosszan sorolhatnánk, miért érdemes Balatonfüredre ellátogatni. Természetesen nem csak ezek az események, hanem az ezerarcú Balaton és a város megannyi látnivalója is arra sarkallja a turistákat, hogy fedezzék fel a környéket. Balatonfüred szívében található a Pe-Ki Lux Apartman, mely egy új építésű ingatlan második emeletén van. A szálláshoz lift is tartozik, így könnyen elérhető. A szobák rendkívül komfortosak és minden igényt kielégítenek. A szállás teljes mértékben felszerelt, itt minden adott egy pihentető nyaraláshoz.

Szállás Balatonfüred
Szállás Balatonfüred

A Pe-Ki Lux Apartman része egy kiválóan felszerelt konyhasarok is, melyben főzésre is van lehetőség. Az ingatlan mellett ingyenes zárt parkoló található, ugyanakkor a kétkerekűt preferáló látogatóknak is lehetőségük van elhelyezni a biciklijüket, még pedig a lépcsőházban az ajtó előtt. A szálláson való szórakozást könyv, újságok, korlátlan wi-fi, sok csatornás Tv és HBO Go szolgáltatás gondoskodik. A szállás a központban, frekventált helyen található. Biztos lehet benne, hogy ha a Pe-Ki Lux Apartmant választja, akkor elégedetten fog hazatérni nyaralásáról és kellemes emlékekkel távozik! Bővebb információkért látogasson el a pekiapartman.hu weboldalra!