Koronavírus teszt – Tudja meg Ön is elkapta-e?

2020 elején még mindenki tervezgette mit fog csinálni az új évben, miben lesz ez más, mint a többi, hová fog menni nyaralni. Azonban hamar bebizonyosodott, hogy ez az év valóban más lesz, mint a többi, azonban nem úgy, ahogy azt korábban gondoltuk.

Koronavírus teszt – 2020-ban kétségkívül a koronavírus, maszk, fertőzés, maradj otthon szavakat emlegetjük a leggyakrabban. A koronavírus ma már gyakorlatilag minden országban megtalálható. A médiában rengeteg kép, video kering tetőtől talpig beöltözött orvosokról és kétségbeesetten levegőért kapkodó betegekről. Nem csoda, hogy az emberek meg vannak rémülve. Sokakban merül fel a kérdés, hogy vajon már megfertőzödtek-e. Erről a legkönnyebben gyorstesztek által lehet megbizonyosodni. A gyorstesztek ma már kisebb-nagyobb kiszerelésben elérhetők. A teszteknek könnyen használhatók és gyors eredményt adnak. 15-20 perc alatt kiderül, hogy a teszt alanya megfertőződött-e. A carbonmedical.hu weboldalon kapható koronavírus gyorstesztet kizárólag professzionális használatra ajánljuk.

A koronavírus teszt a súlyos akut légzőszervi szindróma koronavírus 2 (SARS-CoV-2) IgM antitestjeinek kvalitatív kimutatására képes. Egy dobozban 25 darab gyorsteszt található. A Carbon Medical az egész ország területére vállal kiszállítást rövid időn belül. Az elvégzett teszten 15-20 percen belül kell ellenőrizni az eredményt, mert ennél hosszabb idő eltelte után az eredmény érvénytelen. A koronavírus gyorstesztnek köszönhetően hamar kiderül, hogy az alany megfertőződött-e és ezáltal megkaphatja a szükséges kezelést vagy épp elszeparálható más egészséges emberektől. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a carbanmedical.hu weboldalra, ahol bővebben tájékozódhat!