Pétfürdő apartmanok kiadók!

Weboldalunkon szebbnél szebb apartmanok talál, köztük Pétfürdőn is, ahol bár nincs fürdő, de a közelében levő Balaton-parti településen van egy strand, ahová elviheti az egész családot. Ha kedvező áron szeretne apartmant bérelni, akkor weboldalunk az ön számára legmegfelelőbb hely. Kattintson a pekiapartman.hu weboldalra további részletekért.

Pétfürdő apartmanok várnak minden kedves érdeklődőt akik pihenésre vágynak, hiszen apartmanunk nagyon jó környéken, nyugodt, barátságos környezetben helyezkedik el, ráadásul csak 10 percre van a vasútállomástól. Apartmanjainkat több napra is kibérelheti igazán kedvezményes áron. A Pétfürdői apartmanunknak saját parkolója van, ráadásul klíma is van a lakásban, amit bármikor használhat. A TV és a Wi-Fi használata is korlátlan az egész lakás területén. A kertben van lehetőség grillezésre és szalonnasütésre is az egész családdal, így egy tökéletes nyaralásra invitáljuk önt és egész családját. A fürdőszobában a törölközők és a folyékony szappan is használhatóak, ráadásul a fürdőszobának külön WC-je és zuhanyzója. Amint belép a lakásba rögtön meglátja a tágas előszobát, onnan nyílik a fürdőszoba.

Pétfürdő apartman
Pétfürdő apartman

Ha esetleg meg szeretné tekinteni a Pétfürdői apartman képeit, akkor erre is van lehetőség, hiszen a pekiapartman.hu weboldalon megtalálhatja képgalériánkat és minden helyiségről megnézheti a készített képeket, így meggyőződhet arról, hogy egy jól felszerelt lakást fog kibérelni. Amennyiben még ennél is több információt tudna meg, vagy esetleg kérdései lennének, ez sem gond, ezeket is felteheti nekünk, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +36-70-386-8141 telefonszámon, vagy töltsön ki egy kérdőívet kérdésével, nevével és e-mail címével, mi pedig visszajelzünk önöknek rövid időn belül.