Minőségi integrált településfejlesztési stratégia

A városfejlesztés Zrt., amely több mint húsz éves hazai és nemzetközi tapasztalattal bír az integrált településfejlesztési stratégiák kidolgozása és a városfejlesztés terén, 20 városfejlesztési stratégiával, valamint magas minőségű integrált városfejlesztési stratégiai dokumentációiról ismert.

Integrált településfejlesztési stratégia (ITS) szolgáltatás teljes leírása elolvasható a varosfejlesztes.hu weboldalon. A fent említett szakmai alapok lehetővé tették, hogy az Európai Regionális Fejlesztési Alapból finanszírozott uniós támogatások a települések rehabilitációját és a településfejlesztési támogatást tegyenek lehetővé már a kezdetektől fogva, és ezek a korábban nagy sikerrel alkalmazott módszertanokra, valamint eszközökre építenek, valamint a korszerű európai szabványokra. Ezzel a szakmai alapítvány által vissza nem térítendő pénzeszközökkel elindíthatták az önkormányzatok komplex települési fejlesztési tevékenységeinek támogatását. Képesek voltak néhány év alatt több mint ezer milliárd forintos költségvetést növeszteni, ami egyedülálló jelenség a 2004-ben és később csatlakozott volt szocialista országok komplex városfejlesztési támogatási keretéhez képest.

Az integrált településfejlesztési stratégia előkészítése és az integrált városfejlesztési stratégia kidolgozása során az önkormányzatok középtávon (7-8 év) tervezik meg a települések városfejlesztési tevékenységeinek teljesítését. Amennyiben megtekintené ennek a módszertannak a teljes leírását, bővebben olvasna cégünkről, vagy többet tudna meg szolgáltatásainkról, nem kell mást tennie, mint ellátogatni weboldalunkra, a varosfejlesztes.hu-ra, ahol megtalálhatja majd szolgáltatásaink teljes listáját is többek között. Weboldalunkon akár fel is veheti velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.