Modern Epoxy padló

Amikor új padlórendszereket választanak ipari használatra, garázs padlóburkolatot vagy bármilyen más kültéri felületet, az epoxy padló sok okból valóban kitűnik a többi padlóburkolási lehetőség közül. Az epoxy padló, más néven gyantapadló, rendkívül tartós, testre szabható, fenntartható és bármilyen felületre dekoratív.

Epoxy padló leírás az epo-trend.hu weboldalon olvasható, ezért keresse fel weboldalunkat ha ön is epoxy padlót szeretne. Ami az epoxy padlót vonzóvá teszi, az az, hogy ellenáll a magas kopásnak, és ez teszi a leghosszabb ideig tartó padlóburkolási lehetőségnek. Ha epoxy padlóburkolatot fontolgat, weboldalunkon megmagyarázzuk, hogy mit tartalmaznak az epoxy padlók, a különféle epoxigyanta típusok, és hova kell használni az epoxigyanta padlórendszereket. Az epoxy bevonat elsődleges szempontja, hogy kémiailag különbözik a szokásos padlófestékektől. Az epoxy padló két részből álló epoxy rendszerből áll – polimer gyanták és keményítők kombinációjából, hasonlóan az epoxy ragasztóhoz. Megfelelő keverés esetén az epoxigyanta és a keményítő kémiai kötést eredményez az egyes vegyületekkel és magával a padlóval. A kémiai kötés merev műanyagot hoz létre, amely tartósan, ellenáll a lebomlásnak, és kivételesen jól kötődik az aljzathoz.

Az epoxy padló legegyszerűbb meghatározása olyan padlófelületet javasol, amely több epoxy réteget tartalmaz, és amelyet legalább két milliméteres mélységű padlóra visznek fel. A félreértés általában az epoxy padló és az epoxy padló bevonat összehasonlításakor merül fel. A kettő közötti különbség az epoxy mélységében rejlik – amint azt az epoxy padlók legalább két milliméter vastag epoxy bevonatnak minősítették. Bármely, kevesebb mint két milliméter vastag epoxy padlót epoxy padló bevonatnak nevezünk. Amennyiben többet tudna meg az epoxy padlókról, keresse fel az epo-trend.hu weboldalt.